96 12345
發新話題

成龍

成龍

Any new movie comes out in HK from him recently ?

I like his movies, I think he is funny, and good Kwung Fu fighter too ..

Any his fan here ?

引用:
原帖由 拾實什習窄炸集 於 7-8-2008 03:18 發表 Any new movie comes out in HK from him recently ?   I like his movies, I think he is funny, and good Kwung Fu fighter too ..   Any his fan here ?    
I'm sure I am not his Fans, He is just a Kung Fu Jocker.

【轉貼】成龍北京購4000萬豪宅 小龍女16歲認祖歸宗(圖)

news.sina.com 2008年09月03日 17:56 鳳凰衛視

新聞中心首頁_新浪網

“小龍女”吃餅乾

香港女星吳綺莉1999年和成龍非婚生女吳卓林(小龍女),如今女兒已8歲,定居上海的她們,日前被拍到一起外出買金魚、游泳,單親母女過得自主、獨立。而曾在小龍女風波過後,修改遺囑表示要將遺產都留給太太林鳳嬌的成龍,在北京砸4000萬元人民幣購買的豪宅,也于日前曝光,高檔直比豪華飯店。據悉,曾有命理師為小龍女算命,指她16歲才會認祖歸宗。

吳綺莉當年懷了“龍種”後,成龍雖開記者會承認犯錯,卻不認她的胎中肉是他播的種,因而多年來,她始終獨力撫養女兒,連取名都從母姓“吳”。 2002年她淡出幕前,攜女定居上海,日前母女倆外出被直擊,8歲的小龍女已長大不少,只是她可能因肚子太餓,邊跑邊吃餅乾,被吳綺莉叫住訓示注意儀態後,竟在垃圾桶旁吃起餅乾。

她們逛街買花、買金魚和游泳,生活過得愜意,吳綺莉雖已不當明星,身材仍維持得苗條。由於吳綺莉自小也是在單親家庭中成長,但當年母親的教育方式讓她較容易反叛,因此她把母親當做教育小龍女的負面教材,儘管小龍女的成長過程中缺乏父愛,吳綺莉仍堅持給女兒最好的,且管教甚嚴,目前小龍女在上海國際學校就讀。

而成龍在北京的上億元豪宅,坐落于東直門內NAGA上院,在當地地產界相當有名,屋內空間寬敞奢華,簡直媲美五星級飯店。此外,成龍日前獲美國薩凡納藝術學院頒發名譽教授頭銜。

吳卓林

引用:
原帖由 Delight986 於 5-9-2008 10:46 發表 【轉貼】成龍北京購4000萬豪宅 小龍女16歲認祖歸宗(圖) news.sina.com 2008年09月03日 17:56 鳳凰衛視 新聞中心首頁_新浪網   “小龍女”吃餅乾   香港女星吳綺莉1999年和成龍非婚生女吳卓林(小龍女 ...

比佢知道佢亞媽用d咁嘅方法令佢來到呢個世界,佢點諗................................?  

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 5-9-2008 23:54 發表 比佢知這佢亞媽用d咁嘅方法令佢來到呢個世界,佢點諗................................?  
其實係乜嘅方法?

淫蟲

引用:
原帖由 Delight986 於 5-9-2008 10:46 發表 【轉貼】成龍北京購4000萬豪宅 小龍女16歲認祖歸宗(圖) news.sina.com 2008年09月03日 17:56 鳳凰衛視新聞中心首頁_新浪網   “小龍女”吃餅乾   香港女星吳綺莉1999年和成龍非婚生女吳卓林(小龍女 ...
點會有人咁做, 生咗個仔女, 話聽佢大個10幾20歲先認, 認早歸宗? 難聽講, 可能今年佢已經家道中落, 咁第日你認唔認好. 呢D 咁自大嘅人, 真係得啖笑 la.

引用:
原帖由 kkeeleung 於 6-9-2008 00:20 發表 點會有人咁做, 生咗個仔女, 話聽佢大個10幾20歲先認�� 認早歸宗? 難聽講, 可能今年佢已經家道中落, 咁第日你認唔認好. 呢D 咁自大嘅人, 真係得啖笑 la.

淫虫係衰嘅,不過始終係佢老豆.

引用:
原帖由 拾實什習窄炸集 於 7-8-2008 03:18 發表 Any new movie comes out in HK from him recently ?   I like his movies, I think he is funny, and good Kwung Fu fighter too ..   Any his fan here ?    

佢近排冇乜新戲;對上係功夫之王.....

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 6-9-2008 07:54 發表 淫虫係衰嘅,不過始終係佢老豆.
衰公賤人不值得原諒, 點解要大個咗才認, 真係有得分咩. 如果係有心要仔女, 就算任何處境都要教好佢, 但唔想要都唔緊要啦. 大可以講句, 我同個女個阿媽有性關係, 之後她懷孕, 只要那媽媽說: "我是孩子的爸,爸"  我就會負上做父親的責任. 但. 並非出於我的意顧. 一句咁简單嘅話, 點解唔敢講. 雖然明係啤人屈, 但係做過就要認啦. 無論你係甚麽形像, "性本善" 只要雙方同意自願.  成年人嘛. 咸濕係無罪, 但大話就不應講.

講真,感情概事係好難話邊個岩,邊個錯,但係女都生麻,點都好都係自己概骨肉,點解唔認 ??

成龍成日出錢又出力做慈善,但係點解又唔理個女 ??

佢個仔就係寶,個仔又真係似足佢 - 大把緋聞女星朋友... 哈,真係話唔係佢個仔都無人信 

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 5-9-2008 23:54 發表 比佢知道佢亞媽用d咁嘅方法令佢來到呢個世界,佢點諗................................?  

當年d八卦雜誌真係好似佢哋出自傳咁爆料, 有人被騙以為做出安全措施卻又做咗老豆 ~ 只算被人騙去精子生仔罷了 ~ 無人對大肚既女方表同情 ~ 只係覺得佢好低b, 想用個肚去'cool'住個金礦, 影衰哂d女人, 佢好cheap.

小龍女沒有父愛係佢阿媽一手做成 ~ 仲話佢係單親家庭成長 ~ 唉~ 唔通佢一早睇透了就算單親成長既佢都可以以過來人經驗向個女教導成材

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

引用:
原帖由 inabottle 於 7-9-2008 19:39 發表   當年d八卦雜誌真係好似佢哋出自傳咁爆料, 有人被騙以為做出安全措施卻又做咗老豆 ~ 只算被人騙去精子生仔罷了 ~ 無人對大肚既女方表同情 ~ 只係覺得佢好低b, 想用個肚去'cool'住個金礦 ...
我估一佰幾拾都看管好啦!  何况億億聲, 佢哋真係有做過. 除非係強搶啫. 以佢地啲大哥嘅身份. 身邊一定有無數女子在不停轉圈. 有的為名利. 為刺激... ...  引誘, 獻身甚至計謀. 我理解佢會接受或受不住引誘, 哥 D 咁重要嘅財物, 無理由咁大意. 助手門又唔幫手跟跟, 這结果你一定係遲早發生. 始终係男人嘅錯, 加埋毫無危機意色及處理拙劣. 根本就係一條又笨蠢嘅淫蟲.

引用:
原帖由 kkeeleung 於 7-9-2008 22:17 發表 我估一佰幾拾都看管好啦!  何况億億聲, 佢哋真係有做過. 除非係強搶啫. 以佢地啲大哥嘅身份. 身邊一定有無數女子在不停轉圈. 有的為名利. 為刺激... ...  引誘, ...

男既處理係麻麻, 小朋友佢都有份, 只係D記者問佢, 佢條氣唔順(屈咗)咪唔肯認個小朋友 ~ 一時氣上心頭

但我就覺得只係虛晃 ~ 男係有俾$照顧小朋友既 ~ 表面做足唔理無$俾 ~ 只係要後來者(佢繼續玩) 知難而退 咪再用呢招威脅佢

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

When that kind of thing happen...people alwways blame on Man's side without knowing the real true deal first...very possible

this lady willing to do that at first place...If girl don't takes off clothes, then this man can't do nothing at all unless he rape her...then it is complettely different story.

By the way my question is about his new movie...not about his personal life.

Please understand it.

引用:
原帖由 火馬 於 1-1-2009 09:38 發表 http://www.youtube.com/watch?v=roQvUpHPT0c&eurl    

絕         

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 1-1-2009 22:59 發表               絕         
鋤得又夠應!

引用:
原帖由 火馬 於 1-1-2009 23:06 發表 鋤得又夠應!
其實, 他已不值一提, 十隻手提, 姆指, 食指, 尾指, 無名指都不合他.

96 12345
發新話題