發新話題

太空神童

太空神童

If not the collectible TV program copy retained by Superfriends san, 我係唔會記得番e部卡通個名。 額頭前面有V字,非必要唔N放V形死光。 Remember!?

喂!我今朝巳經想寫佢,又驚無人識,竟然比你快我一步!嬲..(only jocking) 太空神童唔單只額頭有個V字,最利害你双脚企在金鋼圈上,而絕招就係用金鋼圈殺歒,係卡通片來的

唔好咁 ANGRY 囉 你補貼上资料仲正啦!乖...鍚番

同Marine Boy一樣要食香口膠的。

引用:
原帖由 CKCK 於 28-10-2006 01:59 發表 同Marine Boy一樣要食香口膠的。
Bingo 100分,有所唔同,Marine Boy食香口膠為潛水,而太空神童唔食香口膠就無力量。

引用:
原帖由 karmenv3 於 30-10-2006 15:07 發表 Bingo 100分,有所唔同,Marine Boy食香口膠為潛水,而太空神童唔食香口膠就無力量。
Bingo, too!

當時係叫"太空食物".

引用:
原帖由 1002way 於 23-5-2007 22:46 發表 當時係叫"太空食物".

你講起,我又醒起,Yes 太空食物

唔該有冇睇過約同時期有套日本片集有斑人戴軍帽穿軍服蒙面用武士刀的, 片名叫什么? 其中有集講有個成員比敵人暗算而失明. thanks.

引用:
原帖由 1002way 於 24-5-2007 23:39 發表 唔該有冇睇過約同時期有套日本片集有斑人戴軍帽穿軍服蒙面用武士刀的, 片名叫什么? 其中有集講有個成員比敵人暗算而失明. thanks.

I am sorry !小弟就無印象,希望有其它高幫倒手㕸

引用:
原帖由 1002way 於 24-5-2007 23:39 發表 唔該有冇睇過約同時期有套日本片集有斑人戴軍帽穿軍服蒙面用武士刀的, 片名叫什么? 其中有集講有個成員比敵人暗算而失明. thanks.

神奇勇士,這裡有講過的,搜尋一下。

引用:
原帖由 1002way 於 23-5-2007 22:46 發表 當時係叫"太空食物".

太空食物係放係隻機械狗個鼻裹面,打開一片片噴出嚟俾太空神童食嘅。

記得當時將 D 片裝芝士切細,扮太空食物同細佬一齊食。

Fond memories!

佢聽到媽媽嘅音樂盒響起,就立刻乖哂.

發新話題