41 123
發新話題

一個半夜變身的英雄!

一個半夜變身的英雄!

好細過時睇過,每當變身時會大叫一聲[依斯巴],跟住就飛左去。

他有一杆電光 槍

我記得配依斯巴把\係好硬,叫依斯巴時好唔細佬。

我記得每次由門口叫"依"..."c'...."巴", 跟住JUMP起, Cut個shot, 就変身la !!!

引用:
原帖由 spectreman 於 20-9-2006 17:55 發表 我記得配依斯巴把\係好硬,叫依斯巴時好唔細佬。
好似由黃韻詩配音。

嗰個細路叫三木_ 清隆, 在超人太郎中也有参演隊員一角。

引用:
原帖由 Mario 於 23-10-2006 18:30 發表 鶩茞虒竷s三木_ 清隆, 在超人太郎中也有赮t隊員一角。
Bravo, you're really attentive

依斯巴公仔紙1

公仔紙 [img][[/img]

引用:
原帖由 East 於 23-10-2006 21:18 發表 公仔紙
嘩!e位新朋友,你竞然存有D咁好珍藏

依斯巴公仔紙2

我的依斯巴公仔

我的依斯巴公仔

DIY Esper wallpaper

引用:
原帖由 East 於 25-10-2006 01:03 發表
east san, you're really 最忠诚 fan 屎

真係對你要講聲佩服!佩服!

依斯巴是我其中一個最喜歡的特撮英雄. 但他的產品和資料真是非常小呢...... 依斯巴在日本紅過一段時間. 東芝電器也用他作吉祥物. 這隻通心膠公仔可算是不可多得的珍品. 如果你是依斯巴FANS一定不能錯過!! 像真度和完成度有著衫公仔的水平 (如果是衫公仔就更好玩) 此公仔還有出黃色的特別版. 相信現在才入手的話, 可能有點難度了!! ($$$$) 不知有那位高人還有關依斯巴的料呢. 請爆吧!!

主角三木清隆老了 的樣

宜家個名要改為 "依斯"

事實係佢當年都唔靚仔

引用:
原帖由 幻之聖騎士 於 26-10-2006 09:46 發表 事實係佢當年都唔靚仔
有幾多個谷隼人,千禫u一啊? 小朋友洁A得意咪算囉!

引用:
原帖由 East 於 25-10-2006 23:52 發表 http://dir.yahoo.co.jp/talent/32/m93-3169.html
EAST SAN ! 你個依斯巴好正 ! (面相勁似!) , 多謝你 post 佢個網頁噃 !

41 123
發新話題