發新話題

麗的既一套鬼佬卡通

麗的既一套鬼佬卡通

又係唔記得果名....好似係妙想天開....唔記得啦.... 上半部份係一個靚仔控制一個好似科學怪人既機械人,個心口有個好大既F字。 下半部份係三個變身英雄,一個彈弓人,一個攞住個M字盾係咁分身,特特特特聲既,一個蛙人打扮既潛水俠, 佢地係Band嚟既,隊Band名叫做Impossible,我好清楚因為細個問阿爸呢個字點解,佢話係不可能~~

引用:
原帖由 幻之聖騎士 於 17-10-2006 16:47 發表 又係唔記得果名....好似係妙想天開....唔記得啦.... 上半部份係一個靚仔控制一個好似科學怪人既機械人,個心口有個好大既F字。 下半部份係三個變身英雄,一個彈弓人,一個咻磾粈字盾係咁分身,特特特 ...
個名一定唔係妙想天開,因為妙想天開後西人做鵅A講麉Y一個油站職員研究科學而食髐@e藥水後會識飛。 E套卡通我係從 RTV 鬼佬台睇番薄A英文名係 Frankenstein Jr.

引用:
原帖由 幻之聖騎士 於 17-10-2006 16:47 發表 又係唔記得果名....好似係妙想天開....唔記得啦.... 上半部份係一個靚仔控制一個好似科學怪人既機械人,個心口有個好大既F字。 下半部份係三個變身英雄,一個彈弓人,一個攞住個M字盾係咁分身,特特特 ...
有印象

係 FRANKENSTEIN JUNIOR 謘I我好肯定!

係 Frankenstein Junior and the Impossibles www.youtube.com/watch?v=guYPwILSLr0

thanks spectreman 兄, 有回憶啦

引用:
原帖由 TIP 於 22-10-2006 14:15 發表 thanks spectreman 兄, 有回憶啦
YOU ARE V-E-R-Y WELCOME LA

>>>個名一定唔係妙想天開,因為妙想天開後西人做鵅A講麉Y一個油站職員研究科學而食髐@e藥水後會識飛。 嘩!終於有人記得這套!知唔知英文名是甚麼?Thanks.

引用:
原帖由 CKCK 於 28-10-2006 16:33 發表 >>>個名一定唔係妙想天開,因為妙想天開後西人做鵅A講麉Y一個油站職員研究科學而食髐@e藥水後會識飛。 嘩!終於有人記得這套!知唔知英文名是甚麼?Thanks.
You know the English name of 妙想天開? 請赐教。

我剩係記得個主角中文名叫"史得",花名叫"死火得".

引用:
原帖由 spectreman 於 20-10-2006 21:02 發表 係 Frankenstein Junior and the Impossibles www.youtube.com/watch?v=guYPwILSLr0
spectreman兄: 勁!我搵左好耐,因當時太細,記得好少,只記得機械人好少爛身爛勢,我地叫佢做[乞E機械人]!thank you!

好記得潛水果個但唔知戲名,卡通好似講英文o既。

<鋼鐵怪人>

發新話題