發新話題

"foureyesfatboy"兄失蹤了接近一個月

引用:
原帖由 celia 於 9-3-2010 09:52 發表   Oic.....
咁 CC 有無煮重人o地米?!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-3-2010 10:11 發表 咁 CC 有無煮重人o地米?!

梗係冇啦~~做呢D野有咩好處o者~

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 celia 於 9-3-2010 10:27 發表 梗係冇啦~~做呢D野有咩好處o者~
咁我無睇錯您...您果然同我係一類人。

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-3-2010 10:39 發表 咁我無睇錯您...您果然同我係一類人。

WaCaCa~~原來大家都係傻既

引用:
原帖由 celia 於 9-3-2010 11:04 發表 WaCaCa~~原來大家都係傻既
哈...CC 叻叻~!做好人而家時勢真係比人話傻o架!

四眼肥兄可能將會又失蹤o拉!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 9-3-2010 21:22 發表 四眼肥兄可能將會又失蹤o拉!

四哥會失蹤?佢唔係去玩咩?

引用:
原帖由 celia 於 11-3-2010 10:05 發表 四哥會失蹤?佢唔係去玩咩?
暫時重可以知o既行蹤係...d + 去緊揾賓賓請菲傭幫佢腳底按摩! 遲o下o吾敢包 lor~..!

四哥遲少少唔係去食大茶飯咩......... , 可惜我唔夠料食大茶飯, 我都想食埋一份.

引用:
原帖由 adamying 於 13-3-2010 09:28 發表 四哥遲少少唔係去食大茶飯咩......... , 可惜我唔夠料食大茶飯, 我都想食埋一份.
你重好講...o卦住睇女女唱歌都o吾o棃同四爺會飯!重色輕餅o牙!

我都想食大茶飯呀, 但已經跌左錢, 唔去會仲痛呀.

引用:
原帖由 adamying 於 13-3-2010 14:41 發表 我都想食大茶飯呀, 但已經跌左錢, 唔去會仲痛呀.
錢.....係唔可以同四眼肥哥褂鈎比o既~!

唔好咁講啦,我都知唔可以用錢比,但買左唔去,又唔抵.而且和朋友約好了.超人兄弟兄原諒我吧,伿地唔介意的話,我去完演唱會再來吧.

引用:
原帖由 adamying 於 14-3-2010 21:56 發表 唔好咁講啦,我都知唔可以用錢比,但買左唔去,又唔抵.而且和朋友約好了.超人兄弟兄原諒我吧,伿地唔介意的話,我去完演唱會再來吧.
去完演唱會再來吧??你唔使等攞簽名o羊??到時你o棃到我o地都o向屋企訓緊lu~!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 16-3-2010 09:11 發表 去完演唱會再來吧??你唔使等姻惘Wo羊??到時你oE到我o地都o向屋企訓緊lu~!

D簽名要用錢買呀, 今期好貧, 冇錢買呀.

引用:
原帖由 adamying 於 16-3-2010 10:37 發表   D簽名要用錢買呀, 今期好貧, 冇錢買呀.
Concert 飛o甘貴 do 買得起...o吾掙在la~!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 16-3-2010 18:55 發表 Concert 飛o甘貴 do 買得起...o吾掙在la~!

其實都唔太捨得, 而且D錢已經用來買飛, 現在無錢買其他野.

引用:
原帖由 adamying 於 16-3-2010 23:55 發表   其實都唔太捨得
唔太捨得 d  o麥先~??我o地 Oldcake 兄弟姊妹定女女歌手o牙~?!嗱...小心 d 講呀... !hee...hee..我幫你講o拉~...梗係我o地 Oldcake 兄弟姊妹la係咪呀~?!

引用:
原帖由 adamying 於 16-3-2010 23:55 發表   而且D錢已經用來買飛, 現在無錢買其他野.
呢排好收成噃~...無錢??

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-3-2010 18:50 發表 唔太捨得 d  o麥先~??我o地 Oldcake 兄弟姊妹定女女歌手o牙~?!...小心 d 講呀... !hee...hee..我幫你講o拉~...梗係我o地 Oldcake 兄弟姊妹la係咪呀~?!

咁當然啦.

發新話題