發新話題

香港本土風情微型藝術展覽

多謝晒咁正的現場直擊! 辛苦晒! 我估celia 聽朝会睇得好开心好超人兄!

引用:
原帖由 Shiawase 於 22-11-2007 22:51 發表 Lee 道有DD感想: ~紅白藍膠袋好似呀 ! ~個"微型灣仔街市外圍"唔似微型,似真街市外圍 ~鞋檔D鞋好靚,又好似,D鞋盒嘟好得意 ~點解個髮飾檔張凳跌左落地既? (係唔係超人兄你手多多呀?   or 唔 ...

佢張凳係o甘o架....有工作人員勁' 啤 ' 住唔準惦ga...( 不週o尼o的檔口有Display box cup 住o既 )

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 00:54 發表 多謝晒咁正的現場直擊! 辛苦晒! 我估celia 聽朝N睇得好开心好超人兄!

唔只 Pretty beautiful Celia 開心...我希望你o地( all old cake )睇完都o甘開心!!

Goodnite everybody!!need sleep....Z Z ZZ ZZZZZ ZZZZZZZ ZZZZZZZZ ZZZZZZ ZZZZ ZZ ZZZZZZ ZZZ ZZZ

嘩!!!好勁勁勁呀!!!好精采既微型展呀~~細緻到丫!!!

真係做到好似真既一樣~~每樣細微既野都做到咁精緻好唔簡單呀~~

成個小型香港咁,乜都有,真係 到極!!

完全搵唔到邊一度可以彈,加上超人兄弟影D相咁清楚,睇落真係好迫真呀~~!!

每睇一幅圖都會令人諗起真實既情景,似到有D離晒普 又真又靚,分分鐘靚過實景添喎~~

真係好多謝超超超超超人~~~平時要對付怪獸都好忙啦 仲咁有心特登抽時間去影D靚相同我地分享~

真係多謝晒~

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 00:54 發表 多謝晒咁正的現場直擊! 辛苦晒! 我估celia 聽朝会睇得好开心好 超人兄!

ar_woo您已經錫左超人兄la

引用:
原帖由 celia 於 23-11-2007 09:27 發表   ar_woo您已經錫左超人兄la
淨係當去睇模型都「」! 我都想嘴「超人兄弟」一嘢!!

引用:
原帖由 矢作省吾 於 23-11-2007 09:36 發表 淨係當去睇模型都「正」! 我都想嘴「超人兄弟」一嘢!!

係呀~當睇模型咁真係好「 都係藝術,值得欣賞 

哈哈.....連矢作省吾都錫錫~超人兄弟真係Shiawase呀

引用:
原帖由 celia 於 23-11-2007 09:54 發表   係呀~當睇模型咁真係好「正」 都係藝術,值得欣賞    哈哈.....連矢作省吾都錫錫~超人兄弟真係Shiawase呀
You are next!

引用:
原帖由 矢作省吾 於 23-11-2007 09:59 發表 You are next!

Wow~haha......surprise~  

I'm shiawase too~~

引用:
原帖由 celia 於 23-11-2007 09:21 發表 嘩!!!好勁勁勁呀!!!好精采既微型展呀~~細緻到丫!!!   真係做到好似真既一樣~~每樣細微既野都做到咁精緻好唔簡單呀~~   成個小型香港咁,乜都有,真係screen.width*0.7) {this.res ...

超人唔只係打怪獸....重會帶o的小朋友飛來飛去( 有童心的人 )去追求夢想...去睇到夢想

引用:
原帖由 矢作省吾 於 23-11-2007 09:36 發表 淨係當去睇模型都「正」! 我都想嘴「超人兄弟」一!!

矢作省吾兄,你有' 想 'o既念頭我都多謝你o牙

引用:
原帖由 矢作省吾 於 23-11-2007 09:59 發表 You are next!

remember to take off your helmet first!

我在第一版加回 ' 雜貨檔 ' .....未看的可再看!( 這幅精細度達 90% ) 

引用:
原帖由 超人兄弟 於 22-11-2007 23:45 發表     我都好想食o的糖o牙....o的staff 見我流o西口水...問我...先生,你無o野o下化??!做乜你貼住個Display box 鄎蚽d口水..... 我選過o的相先post出o黎o架....我特登比你見到我o既雄姿o既(好雄 ...

你流o西口水落個Display box?   ha ha ha, o甘你有無幫人地抹翻乾淨?

'jar' 相機姿勢梗係有姿勢又有實制, 影到D相o甘靚!

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 00:19 發表 Fusion 私房餐廳                

Fusion 私房餐廳 個微型真係好''!

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 00:47 發表 Fashion Shop             Sandwich shop                   o虛...o虛...大功告成!!old cake 小記o向現 ...

好可惜個Fashion Shop 微型有小小出錯 ~ ''錯左個 "COLLECTION"個字on the Fashion Shop's display window, 唔知個作者Emily會唔會好容易可以改翻呢?

引用:
原帖由 Shiawase 於 23-11-2007 11:33 發表   好可惜個Fashion Shop 微型有小小出錯 ~ '吋'錯左個 "COLLECTION"個字on the Fashion Shop's display window, 唔知個作者Emily會唔會好容易可以改翻呢? http://i132.photobucket.com/albums/q2 ...

QUOTE: 在鐵皮屋張相道,我見倒超人兄你呀 ( don't worry, only 小小 reflection, 睇唔倒你個'超人真面目' , I could only see your hands )

果然是神探Shiawase!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 23-11-2007 01:01 發表     佢張凳係o甘o架....有工作人員勁' 啤 ' 住唔準惦ga...( 不週o尼o的檔口有Display box cup 住o既 )      

hahaha , I know, 我之前都係講笑咋, 我諗就算超人兄想惦D微型你都唔會輕舉網動 (有o甘工作人員'啤'住,超人都唔敢郁 )

引用:
原帖由 ar_woo 於 23-11-2007 11:36 發表   [quote]~ 在鐵皮屋張相道,我見倒超人兄你呀  ( don't worry, only 小小 reflection, 睇唔倒你個'超人真面目' , I could only see your hands )[quote]   果然是神探Shiawase!

I'm sure Mr ar_Goo Goo would have also seen the reflection on the display box too   (didn't you say previously that you would normally look for people's reflections on the photos? hahaha )

發新話題