48 123
發新話題

我的兒時回憶 (Video)

引用:
晌Lee 道想同大家分享o下我一D兒時回憶 ~有卡通,電視節目,兒時零食,兒時玩具等等...(其實仲有好多好多其他的東東都想放埋上個clip道........

Wow Shiawase 你o的回憶我感覺好 sweet o牙! 我都有很多開心o既回憶....但我因為知識技術very poor...末能好似你咁做.......

十分期待你的part 2

引用:
不需要點樣學的,我都是自己'摩摩o"識的, 好好玩架, you should try it out if you already have Window Movie Maker on your computer ...........

thanks Shiawase! yes i see that....but摩摩o下我諗都要摩好長時間.....coz..我係電腦電器low B

我o尼o的 super old cake 而家先學上網......幾時先學到你o個種程度o丫....唉....我重有好多o野要學呀.....不過我一有時間都會學鮡既...因為我都想好似你o甘叻...叻...叻... 和 celia....

o牙...重有...Shiawase 你選 ' 堀江美都子 ' 做background music 我就最鍾意la...

我好鍾意聽佢把聲....實在太 ' 正 ' Sweet

引用:
原帖由 Shiawase 於 10-11-2007 09:29 發表 我o岩o岩整左個我的兒時回憶 (Video) 加長版, 加多左D photos 同埋加多一 D Animations/effects, 比之前個 version 好睇D (~ 雖然 Lee 個唔算係 "art Two", 但我諗都算係 improved 左小小的 version ) ...

這個最多可以講係 part 1 a ...hee..hee..期待你有 part 1 a---z...part 2 a---z...part 3 a---z............ !!

引用:
原帖由 Shiawase 於 10-11-2007 19:44 發表     simonkawah 兄, 你真係識講野, 我邊有o甘professional 呀, 我 video making 係"初哥"哩架詐

you are  係~~~初哥??!

引用:
原帖由 celia 於 10-11-2007 13:07 發表   e?超人兄弟都識用celia~ 咁您既"知識技術"都唔會差得去邊啦

celia 你o甘講我點答好呢 ???!! celia celia celia........撕你呀...(好驚) 講笑

引用:
原帖由 celia 於 11-11-2007 10:56 發表   哈哈哈~~唔嬲~唔會嬲喔~~   ''撕你呀''~~ 呢個名都幾得意丫  

引用:

哈哈哈~~唔嬲~唔會嬲喔~~

''撕你呀''~~ 呢個名都幾得意丫  

celia 好似有小小反常...你越好笑就覺得你越嬲....( 一路笑一路打爛哂o的o野...一邊講...一邊笑...我唔嬲...點會嬲呀...撕你呀......撕你呀....超人兄弟...扭甩鰶W人公仔個頭....o合...o合 ) joke again...don't angry pretty celia

引用:
原帖由 Shiawase 於 11-11-2007 11:38 發表   Celia is very 大方

Shiawase,係大量呀...

引用:
原帖由 火星人 於 11-11-2007 11:43 發表 her face is a square ??

...火星人兄弟....我唔幫你o拉...你講呢句可能 celia 真係會嬲la.... 好彩你以question疑問型式問.....無直接話 celia 姐' 係 '

實際上呢個 old cake net 個個都o甘靚......因為個個 old cake brother and sister 個' 心 ' 又真又純...o甘自然內外( heart & body also face )都o甘靚啦..... 睇 Shiawase 個 Video clip 就知 la ...

引用:
原帖由 Shiawase 於 11-11-2007 19:19 發表   I know for sure that 超人兄弟個心o地仲靚,好好人(因為佢成日都讚人) 又再'些些'你

引用:

I know for sure that 超人兄弟個心o地仲靚,好好人(因為佢成日都讚人)

又再'些些'你

hee..hee..Shiawase,比你睇穿鬻痧u係o甘好人tim ( 係咪有o的激死feeling )

引用:
原帖由 Shiawase 於 11-11-2007 19:19 發表   I know for sure that 超人兄弟個心o地仲靚,好好人(因為佢成日都讚人) 又再'些些'你

讚人無死,鬧人實死!(真理o黎o既..)

引用:
原帖由 超人兄弟 於 11-11-2007 19:36 發表     讚人無死,鬧人實死!(真理o黎o既..)

應該係真心讚人無死,歪心鬧人實死!(關心你o既人心死)

引用:
原帖由 celia 於 12-11-2007 09:42 發表   哈哈哈~~~~您講得咁攪笑,點嬲得落   大家都係講下笑開心下冇相干   點會扭甩超人公仔個頭呢~~至多都係好似手撕雞咁撕甩佢D手手腳腳姐    

Wah.... 我o的手腳o牙....手下留情o牙...pretty celia.......知道唔幫你譯o尼個名o拉....' 撕你o牙'.......

引用:
原帖由 celia 於 12-11-2007 09:53 發表   嘩....超人兄弟咁識講野,講D說話咁好聽   一定好識得恩拲C開心喇

引用:

實際上呢個 old cake net 個個都o甘靚......因為個個 old cake brother and sister 個' 心 ' 又真又純...o甘自然內外( heart & body also face )都o甘靚啦..... 睇 Shiawase 個 Video clip 就知 la ...

celia,真心說話應該好聽o既 o的老婆息猰者...hee...hee (means... 我o的玩具o牙,書o牙,卡通特撮影碟o牙..等)

引用:
原帖由 celia 於 12-11-2007 12:22 發表           唔好叫我pretty celia啦....       

o甘叫 beauty celia o勒

引用:
原帖由 Shiawase 於 12-11-2007 20:00 發表    梗係唔係心靈相通啦,一D都唔通  

一D都唔通o甘 ' 橙 '??!

引用:
原帖由 Shiawase 於 12-11-2007 19:55 發表   超人兄弟,我都'鄧'你好驚呀!

多謝你'鄧'我驚呀!試儱い( Shiawase )

引用:
原帖由 Shiawase 於 12-11-2007 19:55 發表   超人兄弟,我都'鄧'你好驚呀!

唔使驚.....叫超人老豆幫我駁番就 OK

引用:
原帖由 Shiawase 於 12-11-2007 20:02 發表   or how about "Pretty beautiful Celia"?  i.e. Celia is pretty beautiful

agree o牙!! 就照Shiawase所講 ''Pretty beautiful Celia''o拉

引用:
原帖由 Shiawase 於 12-11-2007 20:42 發表   you mean 叫超人老豆幫你'出頭'   (Celia 有危險啦 )

o華...kawaii Shiawase o甘都得.... 係幫我駁番o者.......唔好引起Я軍大戰o牙...

48 123
發新話題