62 1234
發新話題

可坐人幪面超人一號電單車

可坐人幪面超人一號電單車

禽日响兆萬買的... Made in Japan, 入電油可以行到65 km/h...  但我唔識揸電單車, 亦唔想整花部車(好貴... 店主話只生產了50部), 冇開動過...

引用:
原帖由 ar_woo 於 30-9-2007 22:39 發表 禽日响超人黃處買的... Made in Japan, 入電油可以行到65 km/h...  但我唔識揸電單車, 亦唔想整花部車(好貴... ) 黃生話只生產了50部    http://i183.photobucket.com/albums/x28 ...

終於到WOO兄出手了,部野應該好重下,點拎走.買左幾錢.可以講嗎?超人黃有冇計你平D.

引用:
原帖由 奇俠2007 於 30-9-2007 22:43 發表   終於到WOO兄出手了,部野應該好重下,點拎走.買左幾錢.可以講嗎?超人黃有冇計你平D.

重50磅左右, 逾一米長, 的士都上唔到要叫客貨van (超人黃包底)... 價錢嗎.... 只能用 表達

阿 WOO.真係好堅.部車通常放係超人黃個大廚窗.

引用:
原帖由 奇俠2007 於 30-9-2007 22:48 發表 阿 WOO.真係好堅.部車通常放係超人黃個大廚窗.

果部應該仲响度... 奇俠兄掃埋佢, 一齊出去清水灣飛一轉?

引用:
原帖由 ar_woo 於 30-9-2007 22:52 發表   果部應該仲响度... 奇俠兄掃埋佢, 一齊出去清水灣飛一轉?

ar_woo下次送個1號面具俾你,等你唔洗好似扮彊屍咁

引用:
原帖由 ar_woo 於 30-9-2007 22:52 發表   果部應該仲响度... 奇俠兄掃埋佢, 一齊出去清水灣飛一轉?

掃埋佢............奇俠不敢當

為oldcake而黐.... 膠紙

引用:
原帖由 ar_woo 於 30-9-2007 23:29 發表 為oldcake而黐.... 膠紙

(注意相中的 Oldcake.net "textbox面具"是真人黐頭版 )(萬無一失, 不能用photoshop破解)

嘩!!!!!!

簡直令人噴飯!!!!!!

最難墮的胎, 就是你我各懷鬼胎.

引用:
原帖由 任因玖 於 1-10-2007 01:18 發表 嘩!!!!!! 簡直令人噴飯!!!!!! 正

玖叔客氣! 下次有空歡迎同kitsir 奇俠等一起來我度研究下架車仔, 同吹下水

好呀!!!!!多謝先
最難墮的胎, 就是你我各懷鬼胎.

ar_woo 兄呢架終極超級粉絲珍品唔連運費 yen價都成 266,000 ...

對換番港紙成萬幾兩萬...差唔多可以買架真車...

超級羨慕啊~

QUOTE:

here's the bike I bought yesterday (kamen rider cyclone)

ar_woo 師兄 , 嘩....你真係有錢...咁都捨得買!!Rider 鴾p型 motorbike 真係幾 cutie 和 型仔...佩服...佩服!!

兩位師兄見笑嘞! 大把oldcake有錢過我, 而我只係將凝聚咗近10年嘅購物意欲一下子釋放出嚟啫 ... 之前一路都好少買嘢, 買都只係一百幾十蚊果隻, 加上近排D股票執到少少(計埋97年以來就當然仲係蝕啦...), 咁咪"一生人點都要豪一次"囉

本來同個friend一人夾一半的! 但後來諗諗下, 架車第時是否落地行, 呢個問題可能由一個人決定同承擔好D, 所以我就買埋佢果一半... 唔知大家有乜高見(是否應入D油, 開動架車以求一快?)(kitsir 話玩咗架車一定會花 )

引用:
... 唔知大家有乜高見(是否應入D油, 開動架車以求一快?)(

睇 ar_woo 師兄 純係擺放欣賞定係想試渣懮\玩懱暙o......( 呢個question 銃R之前ar_woo 師兄應該有諗過N.. )

kitsir 師兄話齋可能會花o架.......不過我就點都要試懮\ (我會承受花麰滅I)如果唔試麊惜ㄕp買架唔識行........~~~

引用:
不過我就點都要試懮\ (我會承受花麰滅I)如果唔試麊惜ㄕp買架唔識行........~~~

唔係我鴽颿Y咁講鴰~~ hee....hee

引用:
原帖由 ar_woo 於 1-10-2007 13:27 發表   兩位師兄見笑嘞! 大把oldcake有錢過我, 而我只係將凝聚咗近10年嘅購物意欲一下子釋放出嚟啫 ... 之前一路都好少買嘢, 買都只係一百幾十蚊果隻, 加上近排D股票執到 ...

比我真係唔敢亂咁來...話晒最主要都係攞來睇
花啲金屬位都話好啲...擦銅油都算係搞得掂(冇咁顯眼)
但係啲漆油殼好難搞......

引用:
原帖由 阿誠 於 1-10-2007 13:57 發表 比我真係唔敢亂咁來...話晒最主要都係攞來睇花啲金屬位都話好啲...擦銅油都算係搞得掂(冇咁顯眼)但係啲漆油殼好難搞......

我都好同意. 如果想玩,花多一千元買部二手小型電單車,玩花都冇咁傷..

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b6849192

嘩.....ar_woo好捨得呀....

o夷?咁如果退左休咪可以坐住佢周圍去好寫意呀~~哈哈....講笑....咁貴都唔敢郁佢

有時見到D小朋友坐住D電單車仔(叉電果隻)係條街度行,好得意

不過只係行得好慢,唔知您呢架會唔會快D,可以入油喎~好犀利~可能會有氣油味,出煙,比較真實haha...  

62 1234
發新話題