33 12
發新話題

有無人記得佢架車呀!?!

It's a VW Bettle. But it is modified to be a police car in the future. Little Dragon can transmute inside. ^_^ !

由1980年去左(當時既)未來1999年 點解而家都重未有唔洗用轆行既車???

我只記得架車係白色的 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

我只記得架車係白色的 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

我就記得佢間警處係架大貨車黎, 叫馬格蘭警處, 對手係神經部隊~~~

有無短片呀!?! 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

主題曲

未來警察今天要出發

引用:
原帖由 BBB360 於 8/9/2006 19:09 發表 未來警察今天要出發
唔係呀, 呢首歌係機動警察既主題曲黎架

ending 喜歡這個新都市, 新都市比花都美, 像樂園像樂園, 太迷人美麗無比, 處處顯生氣, 你心裡有個美夢你要放膽追, 奮鬥令每個美夢變作真事, 我告訴青春伙子試試身手, 像考試,常常懷無窮鬥志, 活力加朝氣亮似陽光,真的可以真的可以樣你一試。

引用:
原帖由 edso 於 6-9-2006 14:03 發表 由1980年去左(當時既)未來1999年 點解而家都重未有唔洗用轆行既車???
未來1999年........可能係....宇宙歷1999年

3891呢個數字係乜野意思 忽然想起"3891"係未來警察裡面時常提及到 但又想唔起

最記得敵方首領叫"費拉",因常拿來取笑同學,叫同學"廢拉", 哈哈

i remember the car is black and white color.

引用:
原帖由 任因玖 於 6-9-2006 21:20 發表 我只記得架車係白色的
好似係用佢架甲蟲改裝 日文 OP http://www.youtube.com/watch?v=Afw30T7deMQ 我只記得中文歌詞頭兩句 若我沒有了心,那會興奮愉快.....

未來警察 D 模型

嘩~~~好正呀~t2_t2 兄,多謝你的提供,令我們大開眼界!!

Thank you Thank you 何足掛齒

引用:
原帖由 actionkamen 於 12-11-2006 01:01 發表 好似係用佢架甲蟲改裝 日文 OP http://www.youtube.com/watch?v=Afw30T7deMQ 我只記得中文歌詞頭兩句 若我沒有了心,那會興奮愉快.....
若我沒有了心,那會興奮愉快..... 若我沒有眼睛,看不見星際動態..... ... 看似星光一般快,破晚空,墜入夢裡,星空境界! 怏醒!怏醒!怏醒! 昇空的戰艇已安排! 怏醒!怏醒!怏醒! 我要帶你去......... 戰艇破晚空,越過赤度當去街!遊銀河,銀河沒有界....

引用:
原帖由 rwu 於 18-12-2006 13:18 發表 若我沒有了心,那會興奮愉快..... 若我沒有眼睛,看不見星際動態..... ... 看似星光一般快,破晚空,墜入夢裡,星空境界! 怏醒!怏醒!怏醒! 昇空的戰艇已安排! 怏醒!怏醒!怏醒! 我要帶你 ...
哈哈!拾回記憶了,Thank you

33 12
發新話題