發新話題

電腦奇俠之世紀大騙案

引用:
原帖由 杜劍龍 於 17-9-2006 11:29 發表 我唔係想打韋基舜, 我係想打麗的既人, 你地明知根本上01係冇得做, 你就cut左個次回予告啦, 佢仲要有聲話埋下星期同你見面, 真係對d細路唔係咁好lor!
咁又係,我記得有卡通版,美津子好靚。

電腦奇俠果架黃色鈴木電單車簡直係潮, 我記得真係有一次女主角坐係個dull到!

引用:
原帖由 BBB360 於 17-9-2006 09:36 發表 佢係香港拳證,劍龍兄,電腦奇俠有部黃色鈴木電單車。
部黃色鈴木電單車;有個booth 痴響隔離;真係好形!

都係火馬兄英文好d! Booth先arm!

引用:
原帖由 杜劍龍 於 17-9-2006 12:33 發表 都係火馬兄英文好d! Booth先arm!
劍龍兄,太抬舉了.............真令小弟汗顏

我都記得係 三神力, 火, 電, 熾 (音=次)

磁字先係。

部車好似是川崎,在片段我見過印住KAWASAKI在油缸。還有, 部車在次郎变身前,個乘客位(隻船)是在司機的左面, 变身後則在右面?!

"個乘客位(隻船)是在司機的左面, Z身後則在右面?" 又係d片反轉播既問題?

看來不是, 在書本及玩具都是如此。

電腦奇俠在夏威夷非常 "hit", 幾年前 那裡有 Kikaida 和零一 25 aniversary activiites. Both actors were there!

記得有集電腦奇俠散哂,要包爾福執骨。

接世紀大騙案 做完電腦奇俠大結局之後出01的預告 點知跟住無得做啦 跟住做的叫"古惑金剛",類似Dick Tracy的卡通 有無人繼續睇? 我就"例"手關電視了

我直頭想車爆個電視!

01同X5都冇播黿↙G底下,我地走過一段歷時很長 melancholic dark age, without Karmen Riders and robot friends.Very, very sad and gloomy, so unhappy

引用:
原帖由 spectreman 於 27-9-2006 17:56 發表 01同X5都冇播黿↙G底下,我地走過一段歷時很長 melancholic dark age, without Karmen Riders and robot friends.Very, very sad and gloomy, so unhappy
唉!老友!無辦法啦,攪出人命咁大件事!無得睇,都預咗啦!

引用:
原帖由 高立 於 7-9-2006 17:48 發表 跳落街嗰係堅嘅 (好似真係叫埋"風雷電"添) , 點解咁記得 ? 因為當時件事發生後 , 社會有好大回響, 當時無線晚間 11點左右, 有個時事節目叫 "針鋒相對" (主持係"韋基舜&qu ...
呢件事我好記得!當年都係多得佢.....唔少!

講開電腦奇俠00,我想起自已15、6歲時返教會,果度有D友仔,成日楂住支結他,借頭借路同D女教友一齊唱歌,其實想溝女。其中一條友,好鍾意嬰矰鉾畦L係背脊四圍走,佢人又生得矮,睇落支結他好似仲高過佢,勁攪鬼!次次我見都佢都會同D friend 講:『電腦奇俠蟆捸I』

引用:
原帖由 SuperFriends 於 14-10-2006 04:20 發表 講開電腦奇俠00,我想起自已15、6歲時返教會,果度有D友仔,成日楂住支結他,借頭借路同D女教友一齊唱歌,其實想溝女。其中一條友,好鍾意嬰矰鉾畦L係背脊四圍走,佢人又生得矮,睇落支結他好似仲高過佢,勁攪鬼 ...
咁我日日食雪茄飲 Martini, 又順]車同四圍溝女咪就係占士邦?

發新話題