發新話題

超人兄弟

East兄,,係架啦.....唔好唔記得喎!thank you very very much!!!

都幾得意喎,thanks 分享!!

之前說的簽名及腳印資料尚未找到

收得太密........尚在打錨中

唔急,記得就ok啦!!

以前漫畫周刊出過哂呢隻超人漫畫, 真係好正.

我比較鐘意內山老師係漫畫周刊連載既光之國故事~~

大家有無印象呢?

內山護依家仲有畫 Ultraman 呢~

小弟廿幾年前睇個一本台灣出版嘅超人漫畫,係由內山老師繪畫,內容講及超人的旦生,講類似人類的外星人被人工太陽的光線改變身體,變成了超人後並建立光之國和超人警備隊的故事,此篇故事在日本有否收錄於單行本內呢?請各位大佬幫忙解答吓。

我有日文超人漫畫 和你的一樣

引用:
原帖由 ultramanharry 於 8-10-2009 18:01 發表 我有日文超人漫畫 和你的一樣

這位大哥,麻煩你影個封面俾小弟,等我知道揾邊本呀。

非常之麻煩晒!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 25-4-2007 14:54 發表 East兄,唔知你有冇全部超人名稱圖(光之國文字)??! 我想蹾呀!!thanks!

呢個算唔算㗎

前兩天去SOGx個club,見到有內山畫的超人書賣,快去睇睇。

引用:
原帖由 urutoraman 於 26-12-2009 14:36 發表 前兩天去SOGx個club,見到有內山畫的超人書賣,快去睇睇。
真係要去昅昅~thanks!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

唔知幾錢呢 ? 日円又八  、九算  我錜要百幾坐底

日本漫畫超人愛藏版,由內山所畫,

當年出了3冊,後來送了給同事。

引用:
原帖由 urutoraman 於 26-12-2009 14:36 發表 前兩天去SOGx個club,見到有內山畫的超人書賣,快去睇睇。

係咪下面兩本:

"超銀河大戰"係08年買嘅,円價1000日元,SOGO當時賣140元左右,全書136頁。

"怪獸軍團大逆襲"就09年買,1100日元約港幣160元,都係SOGO買嘅,有164頁,兩本都係8吋X10吋

,與特刋一樣大。

唔記得清楚,記得本書是好大本,似是8x10,我想百多元,因為只售千多日元。

我有呢兩本

引用:
原帖由 urutoraman 於 30-12-2009 08:09 發表 日本漫畫超人愛藏版,由內山所畫,當年出了3冊,後來送了給同事。
o合~urutoraman兄,如果當時係你同事我實第一個報名!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

發新話題