發新話題

愛情白皮書(木村+石田光)

愛情白皮書(木村+石田光)

紅咗木村...接著台灣也開拍.

當年木村十九歲咋

都係e套令我迷上石田光,但之後發覺佢家姐仲迷人

始終漫畫版好睇好多

引用:
原帖由 monoakira 於 14-4-2007 11:13 發表 都係e套令我迷上石田光,但之後發覺佢家姐仲迷人   始終漫畫版好睇好多

石田光有套長劇曾在明珠台週日早晨日語放送時段播映了好幾個月...(每月得四集嘛 ) 係有關相撲手既故仔...你有無睇過呢? 拍得好好睇.

佢家姐套'隔世情未了'有無睇?

好似係亞洲英文台播...

"隔世情未了"未睇過

佢家姐係睇101次求婚開始認識

而通常都係做配角...

引用:
原帖由 monoakira 於 16-4-2007 10:33 發表 好似係亞洲英文台播... "隔世情未了"未睇過佢家姐係睇101次求婚開始認識而通常都係用配角...

yeah!  係亞洲英文台播.

佢兩姊妹笑起來有d似...唔係咁似樣...一個瞼圓圓,另一個臉尖尖.

引用:
原帖由 inabottle 於 16-4-2007 10:43 發表   yeah!  係亞洲英文台播.   佢兩姊妹笑起來有d似...唔係咁似樣...一個瞼圓圓,另一個臉尖尖.

我有本佢兩個一齊拍的寫真集...

引用:
原帖由 monoakira 於 16-4-2007 10:47 發表 我有本佢兩個一齊拍的寫真集...

記得記得係有出過架... 如無走漏料, 佢地無影過露點寫真, 細妹早幾年嫁咗, 而家姐嫁咗未呢?

引用:
原帖由 inabottle 於 16-4-2007 10:53 發表   記得記得係有出過架... 如無走漏料, 佢地無影過露點寫真, 細妹早幾年嫁, 而家姐嫁鬙憬O?

家姐有試過露點演出

藤井フミヤ TRUE LOVE 弾き語り

http://www.youtube.com/watch?v=G8vrhdYSnQY

kimutaku2-1.jpg image by inabottleskimutaku5.jpg image by inabottleskimutaku9.jpg image by inabottleskimutaku7.jpg image by inabottleskimutaku12.jpg image by inabottles

kimutaku-1.jpg image by inabottleskimutaku8.jpg image by inabottleskimutaku10.jpg image by inabottleskimutaku4.jpg image by inabottles

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

亞洲中文台都有播過,最記得取手(木村)幫女主角成美搵耳環個一幕好浪漫。

引用:
原帖由 回憶 於 1-3-2008 23:00 發表 亞洲中文台都有播過,最記得取手(木村)幫女主角成美搵耳環個一幕好浪漫。

勇敢並非不害怕   而是心懷恐懼   依然勇往直前

藤井フミヤ -佢同香港幾有緣!

https://www.youtube.com/watch?v=JMxG_A8Vj_w

藤井フミヤ - TRUE LOVE(@香港1996) 

TRUE LOVE by Fumiya Fujii in Hong Kong in 1996

現場演唱!! 

玉置浩二嘅True Love,又係一絕!

藤井フミヤ&玉置浩二 TRUE LOVE

https://www.youtube.com/watch?v=9K9JICpnFvw

發新話題