47 123
發新話題

金剛飛天鑽 原装 佳視 LP 歌詞

金剛飛天鑽 原装 佳視 LP 歌詞

金剛飛天鑽 原装 佳視 LP 歌詞:

這隻碟我係信和見過,價錢應該都幾貴!

.....超正.......!!!....好勁係主角碌埋一舊就會變咗機械人個頭.....我屋企都有個約15吋嘅大膠公仔...好有型, 設計獨特.....!!!!

最近這隻碟翻出CD,我在大眾書局買,只是幾十蚊,有買趁手!

最近亞視有一個廣告﹝最佳廣告大獎 promotion﹞,用左呢首歌果一段 opening 做 background。 個 promotion 都幾過癮,主角係「好橋超人」。 話唔埋,「度橋」果個極有可能係同道中人:一塊老餅!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歡迎瀏覽細拉的部落

http://selahk.blogspot.com/

今日﹝4月21日 星期六﹞下午 3:30,商台「超級玩具迷」會有金剛飛天鑽專輯,重會訪問李龍基。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歡迎瀏覽細拉的部落

http://selahk.blogspot.com/

金剛飛天鑽

我想M隻碟聽番金剛飛天鑽首歌,去過大憐P好多CD鋪都M唔到,幫幫忙啦,各位大俠.....

引用:
原帖由 323 於 22-4-2007 20:40 發表 我想M隻碟聽番金剛飛天鑽首歌,去過大憐P好多CD鋪都M唔到,幫幫忙啦,各位大俠.....

去沙田大眾睇下,應該仲有架...

謝謝幫忙,我會去找找的,謝謝.....

引用:
原帖由 celia 於 22-4-2007 23:03 發表   去沙田大眾睇下,應該仲有架...

U Mean 大眾書局? 在那個商場?

引用:
原帖由 East 於 23-4-2007 22:39 發表   U Mean 大眾書局? 在那個商場?

Yes,在新城市廣場,沙田KCR出口,附近還有很多巴士站可達,如果住係附近仲好,搭11號就得喇

隻CD做到成個黑膠碟縮水版咁架好得意

大眾書局--新城市廣場L4,445-447號

上個星期六, 聽完個電台節目後, 真係覺得好正呀, 首歌.

估唔到接近30年, 個錄音仲可以保存得咁好.

引用:
原帖由 celia 於 24-4-2007 16:25 發表 大眾書局--新城市廣場L4,445-447號

THX!!

引用:
原帖由 adamying 於 24-4-2007 17:18 發表 上個星期六, 聽完個電台節目後, 真係覺得好正呀, 首歌.   估唔到接近30年, 個錄音仲可以保存得咁好.

我聽個friend講話請左李龍基上黎唱, 唔係播帶架!

我當時都有些半信半疑, 因為和聽開有些不同, 但節目又沒有講, 所以我都想係播帶.

不過真係有料就係有料, 這麼久都沒有什麼唱, 都唱得咁好, 唔似現在那些所謂歌星, 下下都要播帶.

引用:
原帖由 celia 於 24-4-2007 16:25 發表 大眾書局--新城市廣場L4,445-447號

HeHe!!  今日終於去了大眾書局買. 現在在家播著. 很正!!

最正是個包袋. 真像縮細了的LP, 最正是黑CD, 碟面還有紋做到真的一樣!!

Celia 姐 THX 你的指引!!

慘慘慘

我要番工去唔 到沙田,明早一早去,希望仲有啦

引用:
原帖由 East 於 25-4-2007 21:25 發表     HeHe!!  今日終於去了大眾書局買. 現在在家播著. 很正!! 最正是個包袋. 真像縮細了的LP, 最正是黑CD, 碟面還有紋做到真的一樣!!   Celia 姐 THX 你的指引!!

唔洗客氣~真係好喇! 

你D效率都幾快喎 

整成黑膠碟咁既feel,岩晒鐘意懷舊既人  

引用:
原帖由 323 於 26-4-2007 03:24 發表 我要番工去唔 到沙田,明早一早去,希望仲有啦

希望你都買到啦

47 123
發新話題