23 12
發新話題

高價收購

高價收購

我出高價收購巴別二世漫畫,日文中文都可以。

哈哈, 睇黎要開個2手買賣區先得!

AGREE!!!!!!!

I go for this as well

不容易查尋, 當我仍然一個小孩, 我看數期臺灣板, 但我現在沒看見它, 我上個月在臺灣看不見. 2手買賣區需要包括臺灣oldcake

上ebay 問鵅A睇睇有冇驚喜?!

I upload episode 1 and episode 5 on youtube channel Chan01chan. Hope you all like them.

引用:
原帖由 Chan01chan 於 29-9-2006 20:03 發表 I upload episode 1 and episode 5 on youtube channel Chan01chan. Hope you all like them.
Thank you for the lead. Hope you find the comic books!

引用:
原帖由 zhougw 於 17-9-2006 03:24 發表 我出高價收購巴別二世漫畫,日文中文都可以。
HAVE YOU GOT YOUR COMIC BOOKS? HOPE YOU CAN GET THEM。

引用:
原帖由 Chan01chan 於 29-9-2006 20:03 發表 I upload episode 1 and episode 5 on youtube channel Chan01chan. Hope you all like them.
ANY MORE EPISODES ON YOUTUBE???

巴別二世真係好久好久~~~

引用:
原帖由 zhougw 於 17-9-2006 03:24 發表 我出高價收購巴別二世漫畫,日文中文都可以。
Have you located any so far?? I'm now going through my network to look for this set of comics. If I get any news, I'll post it on this forum. Hope to get good news soon

我好細個時睇過巴別二世, 到我讀中學時, 海豹叢書(唔知有冇人記得)出過, 但個名就係叫 沙漠神童, 出左幾期, 跟住連海豹叢書都褶埋, 所以睇唔哂個故事, 好想睇番哂, 有冇計呀, 咁多位大大..

i have bought a set of comics from japan a few years ago

我以前有海豹叢書既1至3期, 個名係叫沙漠神童, 已唔見左啦..

引用:
原帖由 Kal-El 於 18-3-2008 11:09 發表 我好細個時睇過巴別二世, 到我讀中學時, 海豹叢書(唔知有冇人記得)出過, 但個名就係叫 沙漠神童, 出左幾期, 跟住連海豹叢書都褶埋, 所以睇唔哂個故事, 好想睇番哂, 有冇計呀, 咁多位大大..

我都揾咗好耐,啱啱上星期係丫烏拍賣見到沙漠神童第1-6期海豹叢書,但係bid到410元,太貴所以放棄了
俾張相大家懷舊吓

引用:
原帖由 Wildman 於 21-1-2013 10:25 發表 我都揾咗好耐,啱啱上星期係丫烏拍賣見到沙漠神童第1-6期海豹叢書,但係bid到410元,太貴所以放棄了俾張相大家懷舊吓 ...

原來有6期, 我已前在澳門買, 只買到3期, 可能因為當時拆穿左, 海豹叢書的版權是有問題的, 連帶一系列都要停, 所以第4期已開始買不到

引用:
原帖由 Kal-El 於 21-1-2013 15:41 發表   原來有6期, 我已前在澳門買, 只買到3期, 可能因為當時拆穿左, 海豹叢書的版權是有問題的, 連帶一系列都要停, 所以第4期已開始買不到

可惜!一套咁經典嘅漫畫,香港竟然無中文版。

引用:
原帖由 Wildman 於 21-1-2013 10:25 發表 我都揾咗好耐,啱啱上星期係丫烏拍賣見到沙漠神童第1-6期海豹叢書,但係bid到410元,太貴所以放棄了俾張相大家懷舊吓 ...
正呀~... 真係又幾貴喎...

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

啱啱係ebook japan電子書籍見到有"巴別二世"和續集"超人101",但係唔知點開户口和付款,有無餅友可幫忙,謝謝!

http://www.ebookjapan.jp/ebj/author.asp?authorid=1837&disptype=1&page_num=1&sort=0&unit=0

23 12
發新話題