109 123456
發新話題

百勝龍 (Poseidon 巴別二世) 及鐵金剛 (Red Baron) Tee 接受訂購 !!!

百勝龍 (Poseidon 巴別二世) 及鐵金剛 (Red Baron) Tee 接受訂購 !!!

先多謝上次各位餅友支持百變龍 TEE,採納各方意見後,今次推出第二彈 [ 百勝龍 ] 及 [ 鐵金剛 ] 兩款 Tee Print.

今次會先收集各餅友意見及數量再製作,若整體數量多於二十件才會付印.今次的Tee有前幅後幅之分,由於仍未報價,故要收集數量等數據後才可將價錢通知各位.

(A) 鐵金剛

前幅Tee Print 及前幅:

後幅Tee Print 及後幅:

(B) 百勝龍

前幅Tee Print 及前幅:

後幅Tee Print 及後幅:

希望各餅友發表意見及歡迎訂購!

今次會用咩嘢色 Tee shirt 呀?

引用:
原帖由 kkeeleung 於 6-4-2011 13:00 發表 今次會用咩浀 Tee shirt 呀?

可唔可以用黑色呀?深色D個肚腩冇咁突出架!

引用:
原帖由 CKCK 於 6-4-2011 13:18 發表 可唔可以用黑色呀?深色D個肚腩冇咁突出架!

不過黑色難印好多. 唔知價錢貴幾多WOR...

我們要把歷史留給下一代不是仇恨, 但不能讓步於不合理之下

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 6-4-2011 13:48 發表    不過黑色難印好多. 唔知價錢貴幾多WOR...
可能要先印白色或一較淺色託出主色. 最少貴一色.

引用:
原帖由 kkeeleung 於 6-4-2011 13:00 發表 今次會用咩嘢色 Tee shirt 呀?

其實上次都有餅友要求用黑色, 所以今次我原意都打算用黑色, 不過睇吓大家既意見啦, 可以修改既, 但大家都明白每批次都要係用同一隻色,  想用另一隻色就要做過另一個網, 成本亦會高. 不過 anyway 都要先點夠人數才可行動!!!

其實大家鍾意邊個公仔多D呢?

引用:
原帖由 占四谷 於 6-4-2011 14:03 發表   其實上次都有餅友要求用黑色, 所以今次我原意都打算用黑色, 不過睇鴾j家既意見啦, 可以修改既, 但大家都明白每批次都要係用同一隻色,  想用另一隻色就要做過另一個網, 成本亦會高. 不過 anyw ...

>>>其實大家鍾意邊個公仔多D呢?

鐵金剛

著住鐵金剛出街,人人都話:嘩!好靚啊!鐵金剛啊!"萬樣大事,也有..."

著住百勝龍出街,人人都話:嘩!好靚啊!百龍啊!定乜野名呢?唔係紅色既咩?

B仔覺得兩件都咁正!!

想減輕成本不如出熨画啦!!

自己想熨係邊都得!!

又唔駛揾廠同你印!!

引用:
原帖由 kkeeleung 於 6-4-2011 14:00 發表 可能要先印白色或一較淺色託出主色. 最少貴一色.

對. 先白色為底. 所以難印D.

引用:
原帖由 占四谷 於 6-4-2011 14:03 發表   其實上次都有餅友要求用黑色, 所以今次我原意都打算用黑色, 不過睇吓大家既意見啦, 可以修改既, 但大家都明白每批次都要係用同一隻色,  想用另一隻色就要做過另一個網, 成本亦會高. 不過 anyw ...

兩件都想要. 不過上次件都未試....唔知XL 個碼 ARM 唔 ARM 我. 最好有 XXL 有 XXL 兩件要晒.

香港 XL 是比較細 D.

E兩件都想要喎!

黑色係正D!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 7-4-2011 01:16 發表 對. 先白色為底. 所以難印D.   兩件都想要. 不過上次件都未試....唔知XL 個碼 ARM 唔 ARM 我. 最好有 XXL 有 XXL 兩件要晒. 香港 XL 是比較細 D.

XXL !!! .................. 四哥放心!! 我剛查詢過其中一間公司有這 size! 不過真係啱先好喎, 唔啱著就........好難搵人要......... 

我已在格價中, 有些尚未回覆, 有消息盡快通知大家, 不過正如大家所講應該會貴過上次!!!

另外, 都係嗰句, 訂購數量要夠廿件才可付印啊!!!

引用:
原帖由 占四谷 於 7-4-2011 15:46 發表 我已在格價中, 有些尚未回覆, 有消息盡快通知大家, 不過正如大家所講應該會貴過上次, 我估要九十至一百元左右!!!   另外, 都係嗰句, 訂購數量要夠廿件才可付印啊!!!

占兄點解唔用上次間公司D衫呢!!

質地OK喎?

引用:
原帖由 占四谷 於 7-4-2011 15:46 發表 我已在格價中, 有些尚未回覆, 有消息盡快通知大家, 不過正如大家所講應該會貴過上次, 我估要九十至一百元左右!!!   另外, 都係嗰句, 訂購數量要夠廿件才可付印啊!!!

預我每款一件 XL & 一件 XXL吧)...占老兄。(即TTL 4件)

今次創意好正!

color i like black

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 占四谷 於 7-4-2011 15:40 發表   XXL !!! .................. 四哥放心!! 我剛查詢過其中一間公司有這 size! 不過真係啱先好喎, 唔啱著就........好難搵人要......... 

無問題...大大都著得起.   唔知你幾時會開始接受 order? 我四月尾應該會知你上次件 XL 合不合穿. 如果唔係 XXL 都要. 可唔可以加你個親筆簽名上去  我講真. 將來你紅咗小弟都有D光彩. 我睇好你 . 做硬你 FANS...

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-4-2011 01:07 發表 無問題...大大都著得起.   唔知你幾時會開始接受 order? 我四月尾應該會知你上次件 XL 合不合穿. 如果唔係 XXL 都要. 可唔可以加你個親筆簽名上去  我講真. 將來你紅咗小弟都有D光彩. 我睇好你 . ...

我 do 咪執輸..... ' 言念 '  o下 do 係要一件 XL & 一件 XXL好 D~!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-4-2011 01:07 發表 無問題...大大都著得起.   唔知你幾時會開始接受 order? 我四月尾應該會知你上次件 XL 合不合穿. 如果唔係 XXL 都要. 可唔可以加你個親筆簽名上去  我講真. 將來你紅咗小弟都有D光彩. 我睇好你 . ...

其實我而家正收集緊訂購數目, 係喎聽聞你四月尾會強勢襲港喎!!! 不過如果件Tee遲付印的話, 恐怕趕唔切俾你喎!!!? 但印刷公司話 XXL 要每件另加$7 喎! 無問題嗎?

紅!? 四哥, 別說笑了, 而家湊夠廿件落order都難, 可能浄係識畫公仔唔識 marketing, 唔識點樣 promote, 不過 anyway, 多謝你既支持!!!

最後定案 :

顏色: 黑

尺碼: S, M, L, XL, (XXL 每件須另加$7 )

如有興趣可PM我, , 講低訂購款式及數量, 售價PM再講!!! 

(如可以的話幫小弟宣傳一吓, 快d湊夠人數先可以成事架!!!謝謝)

兩件都想要S size!!

S sizeX2  - $14 !!

Yeah !!

引用:
原帖由 BforBOY 於 8-4-2011 10:07 發表 兩件都想要S size!! S sizeX2  - $14 !! Yeah !!

嘩, B兄好快, 都係 S 碼, 收到, 記住今次又幫我做 MODEL 喎 !  講笑啫!!!

109 123456
發新話題