25 12
發新話題

日劇 "小狐仙"

日劇 "小狐仙"

日劇 "小狐仙" ,新藤惠美主演 (佢好正嫁) , 講小狐仙墮落凡間做護士 , 法器係掛係頸上嘅大餅頸錬 , 咀一咀個 大餅就施法 , 記得有集佢診所隔離閞咗間按摩同佢搶生意 , 個間按摩宣傳時大叫 "打針食藥無用 , 按摩治療唔痛".

I hate to see that she has become an AV star afterwards and she even showed up in a local movie and made love with CHAN WAI MUN/MAN I try many times to look for her AV tapes/disks in Japan but failed. Very sad

同陳惠敏做果套戲, 係林建明投資兼主演 (叫"x情 , 唔記得添) , 果時因為年幾太少 , 無得睇 ! (真無瘾)

好野!好野!終於有得講吓"小狐仙"仲有"高立"你都記得呢句 "打針食藥無用 , 按摩治療唔痛", 我都有睇過"新藤惠美"既一套3級片叫做"後宮三千佳麗" 1987年,初初都唔知完來佢有份做架, 點知睇到佢有份做, 仲要全裸添....

引用:
原帖由 高立 於 8-9-2006 14:29 發表 同陳惠敏做果套戲, 係林建明投資兼主演 (叫"x情 , 唔記得添) , 果時因為年幾太少 , 無得睇 ! (真無瘾)
套戲叫豪情;當年小狐仙其實都有D H鏡頭及有迷你裙睇。

大家試吓!啃吓!主題曲 pa bye ya, pa bye ya bye ya bye ya pa bye ya, su ba la su hoo... ha ya ya LOVE YOU, YOU YOU YOU LOVE ME......

引用:
原帖由 milmil 於 8-9-2006 21:09 發表 好野!好野!終於有得講吓"小狐仙"仲有"高立"你都記得呢句 "打針食藥無用 , 按摩治療唔痛", 我都有睇過"新藤惠美"既一套3級片叫做"後宮三千佳麗" 1987年, ...
你就好啦 ! 睇到佢全裸戲 , 我個時好細冇得睇.

"後宮三千"?ㄚ蚰穧陸琚H

應該冇喇! 我o個陣時都係成班fan無無聊聊去左, 以前間"大華戲院"到睇午夜場, 咁先睇到jar ma~ 呢d戲應該唔會出返dvd喇!

我都有睇過小狐仙同埋紅粉健兒,當年我好鍾意新滕惠美。

sexy girl

新滕惠美基本集集都係迷你裙,個時興吖嘛 有一集講有另一雙狐仙同佢鬥,對方着黑色緊身皮衣同紮馬尾,好sexy,新滕惠美就着和服,兩個都用日本刀,不過新滕惠美輸咗,比對手捉咗入個籠度,要大師父出手救佢。 佢唔算係AV,只係拍三級片啫,日本女藝人既悲哀.....

宜家佢仲有拍日劇謘IStill my idol!

引用:
原帖由 高立 於 8-9-2006 12:30 發表 日劇 "小狐仙" ,新藤惠美主演 (佢好正嫁) , 講小狐仙墮落凡間做護士 , 法器係掛係頸上嘅大餅頸錬 , 咀一咀個 大餅就施法 , 記得有集佢診所隔離閞咗間按摩同佢搶生意 , 個間按摩宣傳 ...
我都係記得呢集,印象好深,因為我同兩個家姐都跟住叫“打針食葯無用,按摩治療唔痛(定抑或係按摩治療有效?)”。

佢鵀獐蘋Y"狗"

引用:
原帖由 SuperFriends 於 14-10-2006 16:39 發表 我都係記得呢集,印象好深,因為我同兩個家姐都跟住叫“打針食葯無用,按摩治療唔痛(定抑或係按摩治療有效?)”。
仲有頭三句: 笑一笑,摸一摸,消除病痛。 打針食藥無用,按摩治病唔痛。

個劇名真係好多人記得 我d同事一聞到d客有臭狐味 一定話有小狐仙o既

引用:
原帖由 spectreman 於 9-9-2006 12:51 發表 "後宮三千"?ㄚ蚰穧陸琚H

"女帝"重正!

引用:
原帖由 高立 於 8-9-2006 12:30 發表 日劇 "小狐仙" ,新藤惠美主演 (佢好正嫁) , 講小狐仙墮落凡間做護士 , 法器係掛係頸上嘅大餅頸錬 , 咀一咀個 大餅就施法 , 記得有集佢診所隔離閞咗間按摩同佢搶生意 , 個間按摩宣傳時大叫 " ...

哈哈, 我都記得呢集, 不過個口號應該係 "打針食藥冇用, 按摩治療身體好..."
果集結尾個細路又走去宣傳第二樣o野
口號係 "土耳其浴, 快樂健康..."

新藤惠美飾演o既係銀狐狸, 有一集出o左一個佢o既死敵, 係金狐狸, 佢用隻手郁郁隻耳環就施到法

新藤惠美仲有一招法術, 就係用兩隻手綑成一個大圓圈, 就可以當望遠鏡用
有一集佢幫一個警察破o左案
結尾時, 個警察同佢講:
唔好再用隻手扮望遠鏡喇, o的人會以為你黐線o架

25 12
發新話題