發新話題

梁詠琪

梁詠琪

啱啱搵到佢 90 年代疑似真空上陣噴血相一張: 

嗰陣唔肥唔瘦咪幾好, 為乜後期要搞到自己骨瘦如柴成件人乾咁?????

引用:
原帖由 LouisLee 於 21-10-2009 21:55 發表  竤祠壖\ 90 年代疑似真空上陣噴血相一張:          鶧}唔肥唔瘦咪幾好, 為乜後期要搞到自己骨瘦如柴成件人乾咁?????
其實GiG唔錯,幾靚女,可能係受到感情傷害先導致人乾!

引用:
原帖由 LouisLee 於 21-10-2009 21:55 發表  啱啱搵到佢 90 年代疑似真空上陣噴血相一張:          嗰陣唔肥唔瘦咪幾好, 為乜後期要搞到自己骨瘦如柴成件人乾咁?????
其實梁詠琪做戲不錯. 只係感情路上走歪了. 在香港... ... 同人爭仔係萬惡不赦. 同埋人哋當年係"金童玉女" 而且娛圈感情忌高調. 好在男方自此亦"晚景淒涼 . "呢件"呢舖想翻身, 似乎不易.

引用:
原帖由 超能電子男 於 21-10-2009 23:58 發表 其實GiG唔錯,幾靚女,可能係受到感情傷害先導致人乾!

佢受到感情傷害? 唔系嘛! 好似系佢傷害人多d wor! 而且搶麵食呢單case重唔系佢第一次犯案添! 佢未入娛樂圈前系紅堪某專上學府學生, 佢果陣時同斑有一對非常要好的男女同學, 佢持住件皮生得靚少少就撓人牆腳, 搞到神憎鬼厭, 當然果個貪新忘舊之徒亦沒有好結果, 佢一入娛圈就第一時間飛佐佢啦! 呢d咁o既人,  得個殼, 幾靚都無用啦! 

引用:
原帖由 kkeeleung 於 22-10-2009 01:22 發表 其實梁詠琪做戲不錯. 只係感情路上走歪了. 在香港... ... 同人爭仔係萬惡不赦. 同埋人哋當年係"金童玉女" 而且娛圈感情忌高調. 好在男方自此亦"晚景淒涼 . "呢件"呢舖想翻身, 似乎不易.

上個星期佢做澳門小姐表現嘉賓, 個樣真系非常之殘! 

似乎"芝芝" 形象真不太好, 外面很多負面消息. 作為偶像歌手, 觀家眾有此印象, 要再紅起來, 真的不易. 不如歸於平淡, 安心做個演員吧!

引用:
原帖由 kkeeleung 於 24-10-2009 01:28 發表 似乎"芝芝" 形象真不太好, 外面很多負面消息. 作為偶像歌手, 觀家眾有此印象, 要再紅起來, 真的不易. 不如歸於平淡, 安心做個演員吧!

形象系佢自己一手建立的, 眾多負面消息唔一定系人地砌佢生豬肉, 先唔講佢搶麵單野, 讀書撓人牆腳單野就應該系真 , 事關佢舊同系d同學系我舊同事!   

引用:
原帖由 虎榮 於 24-10-2009 01:40 發表   形象系佢自己一手建立的, 眾多負面消息唔一定系人地砌佢生豬肉, 先唔講佢搶麵單野, 讀書撓人牆腳單野就應該系真 , 事關佢舊同系d同學系我舊同事!   

唔出奇, 有佢咁的容貌, 要撓人牆腳簡直易如反掌...

睇過一段八卦新聞,話說响飛機度有個空姐服待佢問佢類似:"Gigi 想飲乜野呀?"  佢冇嚟笑容咁答:"係梁小姐......"。  好寸咁話!

其實牛唔飲水唔撳得牛頭低,姓梁嘅係嫩口過姓邵嘅,男人就係咁架la,況且碗麵係鍾意呢類型嘅女人,正是佢杯茶嘛,唔飲可惜。回想果兩個跟現任姓蒙嘅,都係高高瘦瘦,手長腳長類型。

【轉貼】梁詠琪香港G夜演唱會滯銷

【轉貼】梁詠琪香港G夜演唱會滯銷
滯銷四折散飛半場空凳 

GiGi 演唱會滯銷,公司都有派少量門票畀同事呀 ^_^;
雖然是山頂位,不過唔駛錢,有得去都好開心呀!

C兄你用枝炮幾長? 山頂位都拉到咁近既?!
不過梁小姐而家副專容實在係幾嚇人,都係唔好拉到咁埋好d...

梁詠琪宣傳性教育課程

梁詠琪宣傳性教育課程 
與蕭芳芳貼面顯羞澀

漢網消息  昨天,梁詠琪、蕭芳芳出席英文版性教育課程活動宣傳。梁詠琪更帶來十多年前與蕭芳芳的合照請她簽名。現場,兩人互相貼面親吻,不過當梁詠琪被吻時,尷尬得顯羞澀。

發新話題