發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 20-12-2009 16:42 發表 係喎...你地唔提又真係唔察覺celia姐姐失蹤左...   會唔會係因為超人大哥搶左佢既三千煩惱C... celia姐姐火得滯閃左???

A,,A...A....乜搶.搶..搶聲o甘難聽o牙 ?!o吾係搶...係剛剛遇著o岩o岩我一氣呵成o者!

CC o吾介意o既...佢典會o甘小器...! (好驚...後腦涼侵侵o甘!)

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 20-12-2009 17:21 發表 乜咁利害可以燒到超人大哥架... 都係唔好得罪celia姐姐啦喂...

係o牙~係o牙~...C白淨靚女o吾得罪得o架~!(補o下鑊先 )

引用:
原帖由 Shiawase 於 20-12-2009 21:36 發表   可能 celia 其實係聖誕老人o既太太  (聖誕老太 ! ) ~ she needs to 幫手派禮物, 所以 Lee 排咁忙   no time to log onto oldcake forum
o吾知 ' 聖誕老太 ' 返來派乜o野禮物比我o地o尼~??

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 21-12-2009 11:43 發表 搶...有分搶先... 搶後... 而家只係超人大哥搶先排左向前面...
搶先... 搶後... 有分別o羊...咪又係搶!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 21-12-2009 11:44 發表 你又知??? 而家超人大哥知道已經太遲囉...

我係少數見過佢真身的其中一個!

末遲~CC 都末番來!

引用:
原帖由 inabottle 於 21-12-2009 21:47 發表   借問聲CC幾時番呀~~~呀?
我都好想 CC 快o的番來 ! ' 聖誕老太 ' o吾易做!

CC...各餅掛念得很,見字速回~!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 21-12-2009 23:48 發表 今日真冷清...唔通大部份患左星期一恐懼症???又リS冷所以訓左???不過我就無呢d咁既症...(因為我既週假係不定...)

凍凍地早 d 訓o麻~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 22-12-2009 01:22 發表   乜celia 失鷘靮 ....點解好似唔多覺  佢周不時唔見幾日之後出番來..可能去 Copenhagen 開會...順道歐遊一番點知在英法鐵路 Eurostar...滯留十八小時之後再去法國大 "濕" 一番....  唔 ...
你個行程都豐富o下~ ...o甘使o吾使去埋亞洲四小龍小濕先番??

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-12-2009 10:28 發表 乜野大濕小濕呀???   四哥既行程真係good...

濕 = 濕平 = Shopping~也....see?!

引用:
原帖由 黑色三連敗 於 22-12-2009 12:24 發表 強帖留名~~~~   祝各餅友 聖誕快樂 ~~~~
識貨~!

引用:
原帖由 japkortai 於 22-12-2009 17:58 發表 祝 各位餅友聖誕快樂、冬至快樂。   我今天是在工作中度過,最保守估計,都要過了半夜兩、三點才能走。  
hello midnight lady~!

引用:
原帖由 999 於 22-12-2009 23:18 發表 真係好耐冇見佢啦!我諗有佢原因..或者忙又或者去左天涯海角渡假呢!

o吾...都幾褂住 CC同小妹頭 SS~!

CC 會o吾會去o左天涯海角暢泳o尼?!又或者佢同 Susuki 吹緊海風....

邊個 Susuki?...咪益叻多o個個 lor~! o下~~~o吾記得??

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-12-2009 01:31 發表   你...只是掛住 D 美女....你都唔記得其他肥男了.....   都係今朝先知原來我地D邊今日是冬至....大家好.   你地都係好耐無見過佢...我連見都未見過
典會o尼...我一視同人o既!只不過有小小是男性的天性吧!

遲早你同 CC 都會相見的...等得o既話!

引用:
原帖由 japkortai 於 23-12-2009 01:59 發表 超人兄弟有異性、冇人性儦嚏C   不過,其實佢對你係"兄弟同心、其利斷金"。或者係,"上刀山、落油鑊、兩葧﹞M..."。

o甘妳/你o尼個兄弟異性咪好著數??

我無o甘偉大...只不過有丁點兒義氣 & 熱血之心吧! (o合~o合~...撣y望天狂笑自大一番先! )

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 23-12-2009 03:09 發表   ....嘩  點解對兄弟...一係 "斷" (斷背山  ) 又或者....,"上刀山、落油鑊、兩葧﹞M..."...好暴力 wor...乜超人片集咁暴力唔怪得當年要禁 ...不過過鼲搹h年 e+ 都到失禁地部了. ...

你....你....你無良心o牙你...o甘講我! 斷背留番比你....

我希望 d 超人特攝片失禁多o的!

引用:
原帖由 japkortai 於 23-12-2009 03:13 發表   四哥,係你先至有咁好諗頭。   暴力?  唔係魽A只不過係豪情壯語隉A咁先至顯得你地兄弟情深義重。
佢係 Oldcake.net 作o野大王...o牙..sorry ...sorry...o吾係,係 Oldcake.net 創作總監先o岩!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 23-12-2009 12:10 發表 我地呢度好多猛人同高手... 真係又多才子俊彥... 又有巾幗佳人...
係o牙~Oldcake.net 好多精英!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 24-12-2009 01:11 發表  

小小男性天性...你意思系唔系咸濕 .....

我怕見到 cc 之後...會....相見時難別亦難春風無力百花殘......

heyya~你諗o左去邊??...我係話異性雙吸o牙 !咸濕...無可否認..男人...總是有小小...的。

你 d 句咩...咩....咩殘哇??

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於...

我無諗到去邊 ..係你自已諗鬙h邊 我只是問你意思系唔系...你可以答 "唔係"..咁無人會話你咸濕 wor...  只會話我咁都會問...明知係都話唔係 ah ma...  咁 e+ 究底男人...總有小小係乜小小 

e....原來你答 wor...是異性相吸...乜你只得小小異異性相吸 ...(講笑炸唔好變身打四眼肥佬怪獸)

你令我想起 關錦鵬一套電影中的一句對白....

有一個女人講 "我有90%鐘意男人, 10%鐘意女人" ....令一女人答  "我 100%鐘意男人"

今日天氣幾好 wor~....不如叫 Dolly 帶你出去散o下步...咬o下草好無?~!o吾好咬咁多...滯呀...創作總監!

引用:

原帖由 foureyesfatboy 於...

咩...咩....咩殘...係春風無力百花殘啊.....改自李商隱的 相見時難別亦難  "東"風無力百花殘. 因為春天將到. 可能春天會同你地見面..

相見時難別亦難 東風無力百花殘
春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾
曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒
蓬萊此去無多路 青鳥殷勤為探看

殘得好...好句~好句~!

我文學水準淺...見諒o牙四公子!

你春天番來...如果想見 CC 要預約o架...PM 定佢,好多人排緊隊...有動感小新、九九九小朋友、中村雅虎、大樽小樽、超人親戚、幸福子小妹頭 & o尼個o個個等...!

引用:
原帖由 inabottle 於 26-12-2009 00:22 發表    d名好kawaii

引用:
原帖由 虎榮 於 26-12-2009 02:30 發表   重好有想像力添!
係o咼~~~重有虎榮細路~!

發新話題