發新話題

張淑玲-毋忘我

張淑玲-毋忘我

近日三更半夜睇番張淑玲既唯一電視劇, 時约1985年左右, 除咗知佢同校長唱咗隻--'愛火'之外, 仲係北角撞過佢, 好靚吓(當年), 有無人知佢近況? 我小時勁like佢, 有啲似楊恭如同方珈悠feel!

張淑玲係麗的第一首應該係"赤的命運",日劇-山口百惠主演,跟住唱"新不了情".............直到她拍了一幀周刊露少少照(那時少少已經好犀利),就失左踪.

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 18-6-2009 01:36 發表 張淑玲係麗的第一首應該係"赤的命運",日劇-山口百惠主演,跟住唱"新不了情".............直到她拍了一幀周刊露少少照(那時少少已經好犀利),就失左踪.

1985/86年左右,晚上我曾送過張淑玲返錦繡花園,之後就全無消息!

那幀露腋毛艷照我都有剪起,可惜在移民時唔見佐。

有冇相睇?!o吾記得個樣!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

嘩! 仲可以送佢返屋企, 好羨慕呀! 莫非係ex-boyfriend^^

以前有話佢想專心做model, like依傢啲靚模. 我都有錄起隻"流星" 及一隻同蔡國權合唱嘅歌, 就衰係cassette板本!! any more info about her?! Thx all brothers!!

遲d試吓cap相啦!!

啱啱揾到隻張小姐主唱嘅MV同第4個出場既人就係佢

http://www.tudou.com/programs/view/94deevxBOYY/

引用:
原帖由 cmm2004 於 18-6-2009 18:41 發表 啱啱揾到隻張小姐主唱嘅MV同第4個出場既人就係佢 http://www.tudou.com/programs/view/94deevxBOYY/

咁佢個樣又真係幾掂喎, 至少靚過葉玉萍, 唱功都唔差, 只係欠缺個性, 最大鑊係屈喺亞視, 所以撈唔紅!!!

我都記得佢,幾靚 & 好有女人味!

傳聞好似係喺佢身上發生左 d 事..............令佢退出娛樂圈!

知唔知發生乜嘢事呀? 傳聞都好! THX

引用:
原帖由 cmm2004 於 21-6-2009 22:27 發表 知唔知發生乜嘢事呀? 傳聞都好! THX

傳咋,5 知堅定流,

港聞版,

費是提 lor!

揾左好耐,終於比我揾到,呢本雜誌我吾會買嘅,因為係佢,所以我買左一本,其實呢本嘢都無乜嘢睇.

引用:
原帖由 啜啜仔〃 於 23-6-2009 22:42 發表 傳咋,5 知堅定流,港聞版,費是提 lor!

都係咸豐年嘅事, 受得到刺激! 願聞其詳!謝謝!

另多謝brother post 張相, 好靚呀! 邊本雜誌呀?^^

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 26-6-2009 00:16 發表 揾左好耐,終於比我揾到,呢本雜誌我吾會買嘅,因為係佢,所以我買左一本,其實呢本嘢都無乜嘢睇.

麗的/亞視對旗下藝員睇得好緊,係公司一切活動吾會有大露小露,張淑鈴的失踪,真是一個損失.

發新話題