34 12
發新話題

二號萬歲

二號萬歲

康定邦,杜劍龍麊磾禲A加埋萬能俠二迭A更型更勁!My absolute Favourite!!!!!

二號係型, 但係冇一號咁Classic. 我支持一號!

一號個主題音樂比較好聽,可惜係當年的編曲.........真係麻麻。
永勝

我都like一仔多dd 走下坡的時侯, 路是平坦無阻的.

我都承認,一限犖q係經典。 近年面世麉珙虒U能俠,大家又藢貍O?

兄弟們幫幫手~

我想搵返鐵甲萬能俠Z,2號,三一,巨靈神既DVD VCD (OR仲有咩方法)要最初既 希望大家兄弟幫幫手知道邊到有可以話比小弟知唔該曬

引用:
原帖由 鐵S甲S萬S能S俠S 於 29-9-2006 14:26 發表 我想搵返鐵甲萬能俠Z,2號,三一,巨靈神既DVD VCD (OR仲有咩方法)要最初既 希望大家兄弟幫幫手知道邊到有可以話比小弟知唔該曬
Already feeded back to u under the topic of MazingerZ: 信和中心。開心番黻捸I

唔該曬

My pleasure

康定邦唔係杜劍龍既表哥嚟ga,佢同炎純都係孤兒嚟ga, 係比阿所長收養,當然所長其實係劍龍同小龍既阿爸~~ 所長對康定邦同炎純既係無人性既地獄式訓練,所以康定邦成日話自己係戰鬥專家~~

引用:
原帖由 幻之聖騎士 於 14-10-2006 01:47 發表 康定邦唔係杜劍龍既表哥縵a,佢同炎純都係孤兒縵a, 係比阿所長收養,當然所長其實係劍龍同小龍既阿爸~~ 所長對康定邦同炎純既係無人性既地獄式訓練,所以康定邦成日話自己係戰鬥專家~~
哦..............梳突是呢.............謝家喱瑪些..........我都係從RTV版本被灌輸亞康係亞杜個老表咋!多摩亞喱格度

引用:
原帖由 spectreman 於 9-9-2006 11:49 發表 我都承認,一限犖q係經典。 近年面世麉珙虒U能俠,大家又藢貍O?
有啲邪邪哋不過型。http://www.huntershobby.net/chogokin/max_images/max_02.htm

都係一號好

二郎n

一號同帝皇都好~~ 因為係杜劍龍駕駛既~~

引用:
原帖由 鐵S甲S萬S能S俠S 於 29-9-2006 17:00 發表 唔該曬
Have you finally located all your favourites from Sino Center??

二號救一號果幕好經典,我超like

I remember there is one eposide regarding the doctor giving 小龍 a robot to drive. The robot can fly like a helicopter. Besides, the female robot was also given a flying wing. Not sure this is the final episode or a special drama version. Can anyone tell? Thks.

引用:
原帖由 KRIS30 於 4-11-2006 12:10 發表 I remember there is one eposide regarding the doctor giving 小龍 a robot to drive. The robot can fly like a helicopter. Besides, the female robot was also given a flying wing. Not sure this is the ...
小龍果隻當時係叫做小機械人,一個捧球型既機械人呀

引用:
原帖由 BlackRX 於 4-11-2006 04:02 發表 二號救一號果幕好經典,我超like
Agree. 好正

34 12
發新話題