發新話題

18/4/2009 老餅經典名曲 ' K ' 團

引用:
原帖由 japkortai 於 22-4-2009 11:47 發表 kkeeleung兄的 "妳令我快樂過"    

又一首正正正!

估計kkeeleung兄選唱亞視的浮生六式B大內群英。估計一定更加迷死現場各位餅餅!

引用:
原帖由 ddmmyy 於 22-4-2009 13:44 發表   又一首正正正!   估計kkeeleung兄選唱亞視的浮生六式B大內群英。估計一定更加迷死現場各位餅餅!

本來今天想剪輯"離別鈎",怎知道,所有folders堶掖ㄗS有這首歌。令你失望,不好意思。

引用:
原帖由 japkortai 於 22-4-2009 13:53 發表   本來今天想剪輯"離別u",怎知道,所有folders堶掖ㄗS有這首歌。令你失望,不好意思。

有點遺憾才會圓滿,咁至令我更期待下次餅餅大會嘛!

引用:
原帖由 ddmmyy 於 22-4-2009 15:20 發表 有點遺憾才會圓滿,咁至令我更期待下次餅餅大會嘛!

咁就真係要誠邀您下次可以出席

引用:
原帖由 actionkamen 於 22-4-2009 20:58 發表 咁就真係要誠邀您下次可以出席

動感超人,你雖然忙於維持正義和和平,但你下次都要抽空出席啊!

引用:
原帖由 japkortai 於 22-4-2009 21:00 發表 動感超人,你雖然忙於維持正義和和平,但你下次都要抽空出席啊!

OK OK

獅子山下 by moneyismymoney, kkeeleung & 超人兄弟

引用:
原帖由 超人兄弟 於 19-4-2009 23:13 發表 ' K ' 團報告 part 5   不過秋官隻 ' 飲勝 ' 都o吾弱....   這歌令到個個 cake 友 像o曷醉了酒般大o益 ' 飲勝 ' ~' 飲勝 ' !!   因 potato 兄晚上約了朋友吃飯行街...所以要先行離開 ...

! Thank you very much for the report on the K gathering + dinner! Those video clips are great!

D photos D masks ~ are getting more creative each time, ha ha!    Very nice!

超人兄弟, 你寫的 report 真係好精彩 , 令我o地不能參加 gathering 的 oldcakes 嘟好似身在其中! 你寫o野越來越攪笑 , 笑到我 Look o, ka ka!

Japkortai 姐姐, 你真係好有心 , 做的 Video Clips 又好高水準 Very professional ah!

,你o地個個唱歌唱得好聽,really good ah!   下次可能會有其他oldcakes想參加但唔敢參加,比你地D水準嚇親,o喜o喜!

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
原帖由 Shiawase 於 22-4-2009 21:45 發表    

! Thank you very much for the report on the K gathering + dinner! Those video clips are great!

D photos D masks ~ are getting more creative each time, ha ha!    Very nice!

超人兄弟, 你寫的 report 真係好精彩 , 令我o地不能參加 gathering 的 oldcakes 嘟好似身在其中! 你寫o野越來越攪笑 , 笑到我 Look o, ka ka!

Japkortai 姐姐, 你真係好有心 , 做的 Video Clips 又好高水準 Very professional ah!

,你o地個個唱歌唱得好聽,really good ah!   下次可能會有其他oldcakes想參加但唔敢參加,比你地D水準嚇親,o喜o喜!

thanks ~! 都係o個日o的 ' K ' 氣氛開心我先會寫到o甘開心!

唯獨是欠了您 Se Se  & 其他一o的 至cake 好友 lor~..!!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

最重要就係大家的出席,飯局時大家傾到吾想走,由講 K ,動畫,日劇,讀書,學校,無所不談,樂而忘返,下次幾時攪 ?

japkortai  領獎

超人兄弟 領獎

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 22-4-2009 23:10 發表 超人兄弟 領獎

多謝 $$ 大隊長~! 立~正...廷胸突羅....敬禮...發二十一 響 Black jack 禮炮...!!

轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟....!!

係o吾係 OCN(oldcake.net) 荷蘭水蓋o黎???!

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 22-4-2009 23:09 發表 japkortai  領獎

$$兄,謝謝你,我就卻之不恭,雙手接過你給我的獎牌了。

引用:
原帖由 japkortai 於 22-4-2009 23:50 發表    $$兄,謝謝你,我就卻之不恭,雙手接過你給我的獎牌了。

無禮貌~...用埋雙腳接髺麻~!

引用:
原帖由 999 於 21-4-2009 23:13 發表 $$兄唱相對無言,無言得嚟帶點洒脫,有机会同你唱多一次! 薯兄唱得好有感情呀!好似自己明天要上戰場決戰咁! wwl36兄嘅震喉功好勁,好有特色!

999兄過獎了

引用:
原帖由 超人兄弟 於 13-4-2009 09:59 發表 再提提大家 ' 至cake好友 '~重有 5 天 就到....   ' 老餅經典名曲 ' K ' 團        日期 : 18/4/2009( Sat )  四月十八日星期六   時間 : 3:00 pm  noon ...

突然見個list有inabottle既名字...原來 ?.... ?

超人兄弟真係鬼馬...剛嚇了小樽一跳 .... 同時碌大樽眼睇清係咪'i' 'n' 'a' 'b' 'o' 't' 't' 'l' 'e'

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

引用:
原帖由 Potato 於 23-4-2009 00:24 發表 999兄過獎了
你把聲好乾淨!仲有冇唱其他歌?

引用:
原帖由 japkortai 於 22-4-2009 10:39 發表 絕對空虛 by Ahming, wwl36 and 超人兄弟    
巨人三重唱再現!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 22-4-2009 23:38 發表 多謝 $$ 大隊長~! 立~正...廷胸突羅....敬禮...發二十一 響 Black jack 禮炮...!! 轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟~轟....!! 係o吾係 OCN(oldcake.net) 荷蘭水蓋o黎??? ...
japkortai  同超人兄响$$兄手上攞左個OCN Fun 銜!!

發新話題