發新話題

廣告金句

廣告金句

靚靚,俄羅艷顏霜,呢個禮拜五六日,唻永安。買電視呀,平霸啦!

京都念慈奄,川貝琵琶糕。有咩好啊?不但止咳化痰好。蝪s過多,睡眠p足,喉嚨痛,\音啞,一樽攪掂哂

講打,哽係李小龍威啦,講烟味哽係云斯頓好

美腿,生輝,watson body hold.................. 返學就唱:美腿,生滋,桔肋底發毛..........

有冇人記得卓球既戴韋斯同邊個講"世界冠軍始終係我"? 係一支酒既廣告.

平霸廣告: (巨人三重唱) 唔係最平,唔敢稱霸。彩色電視平霸啦,泠氣機平霸啦,雪櫃平霸啦,洗衣機平霸啦,平霸啦。 阿波羅太空c 年過三十握H,細個返學時都希望父母買一個比自己返學) 用阿波羅太空c返學,不怕下沉不怕雨。用阿波羅太空c真輕便,天天返學都要佢。

引用:
原帖由 杜劍龍 於 16-9-2006 01:28 發表 有冇人記得卓球既戴韋斯同邊個講"世界冠軍始終係我"? 係一支酒既廣告.
基夫斯?

各位好! 胃元堂!養陰丸!好似太陽咁溫暖! 虛弱病患不要驚,褰痰咳[秀],好似雪人溶化了! 安心服用養陰丸,太陽出來了!太陽出來了! 邊位記得唱這首歌的歌星呢?
........獅子丸........

咪秋官囉! 太空痝怮鶗y:仲可以當_仔坐!

引用:
原帖由 spectreman 於 18-9-2006 08:02 發表 咪秋官囉! 太空痝怮鶗y:仲可以當_仔坐!
我阿哥都有一個。

大白兔糖 快樂糖, 花生牛奶糖 買黎俾我食 歡樂又開心 你我都快樂 共渡好時光

人人搬屋好,人人字號老, 搬屋、 搬廠、 搬寫字樓, 請打︰350574

乜唔係花生牛雜糖咩?

toby兄,人人搬屋個電話號碼堅定流架? 諗諗下,不如網頁開多個懷舊廣告睇下。唔知可能性有幾大?

引用:
原帖由 阿武羅 於 18-9-2006 15:39 發表 toby兄,人人搬屋個電話號碼堅定流架? 諗諗下,不如網頁開多個懷舊廣告睇下。唔知可能性有幾大?
不如睇睇條片先啦 ! http://www.youtube.com/watch?v=0BjNlQB4X8w

哇!無諗過真係有得睇,3q 高立兄

引用:
原帖由 火馬 於 17-9-2006 23:08 發表 有冇人記得卓球既戴韋斯同邊個講"世界冠軍始終係我"? 係一支酒既廣告. 基夫斯?
唔sure! 我就話係亨特利, 我個friend就話係泰來. 如果呢個網都冇人識我唸都冇人答到我lu.

紅A書包 掟唔爛、DUM唔扁、落雨都唔怕入水、仲可以當凳仔坐添 [ 本帖最後由 carkei 於 18-9-2006 18:13 編輯 ]

七彩蝦條廣告 「七彩蝦條姐姐,你個樣好靚,不過D蝦條重靚呀!」 非常好笑的對白

引用:
原帖由 杜劍龍 於 18-9-2006 17:33 發表 唔sure! 我就話係亨特利, 我個friend就話係泰來. 如果呢個網都冇人識我唸都冇人答到我lu.
我可以肯定係基夫斯。

發新話題