發新話題

好書介紹

引用:
原帖由 超人兄弟 於 19-7-2013 11:20 發表 歡迎 !我一袋二袋...相信三點多會o向將軍澳出發 。

歡乜鬼迎丫...

我都係老餅既一份子嘛...

而且你最需要人既幫忙時候有人自動請纓...

你當然開心啦...

咁到時電聯啦...

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 19-7-2013 16:32 發表 歡乜鬼迎丫... 我都係老餅既一份子嘛...   而且你最需要人既幫忙時候有人自動請纓... 你當然開心啦... 咁到時電聯啦...
係o既~係o既~! 你後生世餅梗要做下好心幫我地D老餅喇!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

早先行書展, 無意中買了下面本書, 重攞到作者簽名!

' 自家紮作  ' 

想了解中國傳統的紮作藝術,定要買來看看!

盒裝形式內有四本精美小書。

嘩~~~鳥山明 銀河巡警jaco

等你很久了~鳥山明老師!

銀河パトロールジャコの表紙  週刊少年ジャンプ33号 デジタル版【45周年記念号】

J-WORLDの鳥山コメントとサイン

no title no title

(imformation fm japan internet)

' BIORG TRINITY  ' 混合世界 (漫畫)

我偶像大暮維人老師終於有新書出啦 ,內容也是一些大暮老師擅長的古靈精怪故事

今次故事好似交待清楚小小 ...以往就...

引用:
原帖由 超人兄弟 於 6-10-2013 14:39 發表 ' BIORG TRINITY  ' 混合世界 (漫畫) 我偶像大暮維人老師終於有新書出啦 ,內容也是一些大暮老師擅長的古靈精怪故事 ! 今次故事好似交待清楚小小 ...以往就...       &nb ...

你都好多偶像吓喎...

引用:
原帖由 殊仔 於 6-10-2013 22:13 發表 你都好多偶像吓喎...

係呀~好多畫師D畫真係好正o架~ !

大暮老師作品...計計下我已經拜讀都有多年了

' ULTRAMAN in the REAL ' REBOOT
幻想超人真實性照片集。睇完此書...會覺得超人是真實存在的,哈 ~。
這些相真的影得非常出色,各位超人迷勿錯過啊!

' 圓谷製作特攝歷程史 VOL 1 '

The Tsuburaya Productions Chronicles VOL 1
内容介绍圓谷公司歷年特攝作品,資料詳細而多圖,非常值得收藏

大人之...幪面超人大圖鑑

剩係睇封面...幪超123號舉起123手勢已經要收藏啦

' 昭和石森章太郎 ' 列傳
石森老師創作的特攝罕有劇照片盡公開 ~ 正呀

圆谷特攝劇特集
也是介绍圆谷公司的特攝劇,比較圓谷製作特攝歷程史 '一書... 這書圖會大幅些,但詳盡應不夠歷程史!

' BIORG TRINITY  ' 混合世界 2 (漫畫)

又出了~...正..~..正~...正 ~!

MOOK 松本零士特集
一代科幻卡通巨人,内容除了介绍以往松本老師作品外...還介绍最新電影宇宙海賊夏羅古3D動畫。

新視綫-日漫物語

內容豐富,不過不失!
新視綫-日漫物語 photo IMG_zps554c1499.jpg

引用:
原帖由 moneyismymoney 於 10-11-2013 00:42 發表 內容豐富,不過不失!
Good book~ !

引用:
原帖由 超人兄弟 於 29-10-2013 21:07 發表 ' 昭和石森章太郎 ' 列傳石森老師創作的特攝罕有劇照片盡公開 ~ 正呀 !                  

呢本野正喎!

引用:
原帖由 itisboring 於 17-11-2013 00:39 發表 呢本野正喎!
好似呢個列傳糸出左本幪超!

' 知日 ' 出版漫畫大全,盡數 25 位大師名家.

發新話題