發新話題

周慧敏

引用:
原帖由 yuchai3000 於 25-5-2008 19:48 發表  X5,周慧敏想當年迷倒好多少男,公認的靚女,現在倪震同周慧敏一起,牛排配美人,點睇都唔親。

呢件事件令我諗起令一個大牌明星...李嘉欣...

d人覺得佢靚...但係又串又爛口...<--聽講啫...

所以話...

始終都係物以類聚既...

可能倪震同周慧敏都係咁啩...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 25-5-2008 20:01 發表 呢件事件令我諗起令一個大牌明星...李嘉欣... d人覺得佢靚...但係又串又爛口...<--聽講啫... 所以話... 始終都係物以類聚既... 可能倪震同周慧敏都係咁啩...
you like that too

引用:
原帖由 拾實什習窄炸集 於 26-5-2008 09:41 發表 you like that too

應該係話人人都係會咁架啦...

如果唔係點會有成語志趣相投呢???

我地成班老餅一齊就係一個好證明喇...

特攝之家重開了!!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 26-5-2008 13:20 發表 應該係話人人都係會咁架啦... 如果唔係點會有成語志趣相投呢??? 我地成班老餅一齊就係一個好證明喇...
yes....girl is the only thing God created for us....

(ok...it is time for me to take the medicine again...)

引用:
原帖由 yuchai3000 於 25-5-2008 19:48 發表  X5,周慧敏想當年迷倒好多少男,公認的靚女,現在倪震同周慧敏一起,牛排配美人,點睇都唔親。

算啦~!

周慧敏出道時,係好靚女..

經典日本特撮動畫卡通回憶~都應該未面世...

以前真係迷倒在下~!

不過以前周慧敏出道,都唔知道周慧敏年齡..

直到有互聯網至知道周慧敏年齡原來都係大過在下~!....

今日都好索~!

飄零燕 叮噹 IQ慱士 幪面超人 周慧敏主唱

VIDEO搬遷中...

YOUTUBE

引用:
原帖由 綠寶210 於 23-10-2008 01:51 發表 不老奇蹟 , 睇落只係28至35歲吧.   香港癌症基金會 粉紅革命 廣告 - 周慧敏

周慧敏  and 方季惟 which one you like more ?

圖片預覽

引用:
原帖由 拾實什習窄炸集 於 23-10-2008 08:03 發表   周慧敏  and 方季惟 which one you like more ?      

唔識方季惟...

以前都唔覺得周慧敏有乜特別, 見佢好似好弱不㩒風咁, 但相貌頗美.

而近年見佢裝扮成熟左, 反而覺得佢更美,

可能因為佢咁既年紀既女性可以保持得咁好真係好罕見吧.

最近佢同倪震分左手喎...

呢單新聞夠大喇卦???

特攝之家重開了!!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 13-12-2008 08:38 發表 最近佢同倪震分左手喎... 呢單新聞夠大喇卦???

MIFFY 變得好出名.

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 13-12-2008 08:38 發表 最近佢同倪震分左手喎... 呢單新聞夠大喇卦???
why ?

引用:
原帖由 綠寶210 於 14-12-2008 03:17 發表   MIFFY 變得好出名.  

綠寶兄...

係miffty...中文名叫張茆...
兩個名都難讀過人...

向城大出左名係豪放女兼港女喎...

不過從倪震角度睇...

梗係要個樣靚身材正...又青春可人架啦...

仲會要個人老珠黃架咩...

所以未玩夠真係唔好結婚...

特攝之家重開了!!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 14-12-2008 13:10 發表 綠寶兄... 係miffty...中文名叫張茆...兩個名都難讀過人... 向城大出左名係豪放女兼港女喎...   不過從倪震角度睇... 梗係要個樣靚身材正...又青春可人架啦... 仲會要個人老珠黃架咩... 所以未 ...

對呀, 應該係 miffty.  

周慧敏仍然係非常靚女, 唔太担心佢揾唔到更好既伴侶.

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 14-12-2008 13:10 發表 綠寶兄... 係miffty...中文名叫張茆...兩個名都難讀過人... 向城大出左名係豪放女兼港女喎...   不過從倪震角度睇... 梗係要個樣靚身材正...又青春可人架啦... 仲會要個人老珠黃架咩... 所以未 ...

張茆(Miffty)!(艷妝+素顏)

就係呢條大陸妺撬周慧敏(Vivian)牆腳!(艷妝+素顏)

大家呢幾日睇八卦雜誌同報紙,應該知道條女由內地到香港讀U,芳名叫:張茆(簡體字:张茆),城大女生;

名字算命格
張茆,

各位兄弟姊妹,據《東方新X》雜志披露,危老震已經回港,在城大覓愛巢打算同新歡同居,
唔知呢個張茆有無周小姐咁長飯碗呢?
大家拭目以待啦,haha

Let me sing a song, salut to Mr.and Miss dog : Shut up and let me suck!
Shut up and let me suck
This hurts, I tell you so
For the last time you will kiss my ass
Now Shut up and let me suck
Your condom were once so clean
I bet you changed your rubber since we met

Now oh so easily your over me
Gone is Vivian
It's you that ought to be holding me
I'm not containable
This turns up
it's not sustainable

I am freakin'
I am Fakin' this
I am freakin’
Hey!

This hurts, but I can show
for the last time you had me
Not Shut up and let me suck!
For fear of leaving in regret
I changed this one when we first met

Now oh so easily your over me
Gone is love
It's me that ought to be moving on
You're not adorable
I was something unignorable.

I am freakin’
Hey!

Oh love, hold dick.
hey

This hurts, I told you so
For the last time you will kiss my ass
Now Shut up and let me suck
Hey!

引用:
原帖由 Delight986 於 20-12-2008 11:03 發表 張茆(Miffty)!(艷妝+素顏) http://farm4.static.flickr.com/3103/3103929413_f61cb4ce7b_o.jpghttp://farm4.static.flickr.com/3136/3103858199_64fc717810_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3269/ ...

而家倪震同周慧敏結婚喎...

好峰迴路轉下...

其實張茆都唔係好靚...

加上佢個樣都係化出黎...

素頻個樣...又眼細包面...

不過身材好...

仲好豪放添...

唔怪得倪震可以食得落...

特攝之家重開了!!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 20-12-2008 11:49 發表 而家倪震同周慧敏結婚喎... 好峰迴路轉下...   其實張茆都唔係好靚... 加上佢個樣都係化出黎... 素頻個樣...又眼細包面... 不過身材好... 仲好豪放添... 唔怪得倪震可以食得落...

Would you give up beautiful Vivian Chow (our oldcake idol who can sing Kamen Rider!), for this? Mr. Ngai is out of his mind.......

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 20-12-2008 11:49 發表 而家倪震同周慧敏結婚喎... 好峰迴路轉下...   其實張茆都唔係好靚... 加上佢個樣都係化出黎... 素頻個樣...又眼細包面... 不過身材好... 仲好豪放添... 唔怪得倪震可以食得落...

【轉貼】倪震出屎橋做騷「失敗」

(綜合報道)(星島日報報道)「世紀賤男」倪震前日高調向傳媒發出電郵,宣布已得到周慧敏(Vivian)原諒,兩人並已於前日早上親到註冊處排期。據知賤男倪震原本打算演一場「真人騷」,計畫聘用保母車及藝人保安與女友雙雙出巡,可惜太過招搖被身邊好友勸阻,倪震雖然打消與周慧敏高調註冊的念頭,但一向詭計多多的倪震又怎會放過宣傳的機會,仍繼續跟Vivian親自排期,但由於時間過早,沒有傳媒在場拍到,完全計錯數,最後雖有發聲明補鑊,終成功登上娛樂頭條。

自倪震向傳媒廣發電郵宣布婚訊後,即有傳媒到向各婚姻註冊處了解情況,惟前日未見兩人的註冊資料,直至昨早,本報記者於金鐘的婚姻註冊處發現兩人的註冊資料。事實上倪震被傳媒踢爆與城大女生張茆偷歡後,已被大眾封為新一代「世紀賤男」,為了洗底,倪震花盡腦汁,連日來不斷出招,先是發分手聲明,可惜仍未得到大眾接納,之後到廣州暫避風頭,後再返港暫居於陽明山莊,最後更以結婚來為事件作終結,還希望得到大家的祝福,可惜連周慧敏的忠心Fans也替偶像不值,更反對偶像與賤男結婚。

據知情人士透露,倪震向Vivian求婚成功後,一心想高調的與Vivian到註冊處排期,而棄用簡便的網上登記預約服務,目的只想被傳媒追訪,有指倪震求婚成功後,他即時安排保母車及專業藝人保安,做好出巡的排場,可惜卻被身邊的朋友阻止,他唯有改變計畫,前日大清早便與Vivian到金鐘的婚姻註冊處排期,然後急急送Vivian返家,再返到陽明山莊的居所,向傳媒發「囍Final」的電郵,公布喜訊。由於事出突然,各大傳媒即時追訪他,倪震便親駕車重返與Vivian的愛巢,此舉便能達到他欲高調公開婚訊的心意。而由前日下午開始,倪震重返愛巢後,大批傳媒一直於兩人的寓所守候,等候二人公開露面交代婚事,可惜直至昨晚仍未見兩人的影蹤。

記者昨日致電周慧敏的經理人陳先生,問到周慧敏的婚期是否已擇好吉日,陳先生說:「婚禮的一切仍未有決定,我不會幫手籌辦婚禮,因為好忙。」他又表示周慧敏未有打算公開露面來親口宣布喜訊。對於不少網友與Fans反對周慧敏嫁倪震,陳先生認為感情事是兩個人的事。

倪震的高調註冊令人覺得太過[和刻意,因為是現今一般市民註冊結婚,通常的程序都會先於網上登記及排期,於選定預約的日子遞交一份「擬結婚通知書」,再選定註冊或結婚日期,以便節省到場輪候的時間,若成功預約,系統會給予一個遞交通知書的日期,當事人必須於當日到指定的婚姻登記處或辦事處遞交通知書,並根據預約確認書上的優先次序,選擇舉行婚禮的確實時間。當然當事人亦可以親身到不同的婚姻登記事務處辦理,但卻需要於各事務處等候及排隊遞交資料。而據可靠消息指出,倪震及周慧敏遞交的「擬結婚通知書」,清楚看到是十二月十八日,即倪震發聲明通知各大傳媒他們結婚消息的當天,而兩人亦沒有經過網上登記,而是急不及待、高調張揚的到註冊處去,可惜棋差一荂A計謀未能得逞。

有傳倪震於前日早上親身拖茤P慧敏到註冊處登記只是為了出風頭。

【轉貼】倪震出屎橋做騷「失敗」
http://news.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/15/1/1/978527/1.html

引用:
原帖由 ar_woo 於 20-12-2008 12:01 發表   Would you give up beautiful Vivian Chow (our oldcake idol who can sing Kamen Rider!), for this? Mr. Ngai is out of his mind....... screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=sc ...

哈...講真...

周慧敏都唔係話好靚...

但係如果倪震只係求快感...

我估佢會繼續同張茆藕斷絲連...

張茆真係唔靚...

睇佢d素顏look...

眼大係因為戴左大眼con...

面尖係用左化妝品...

仲有頭髮...又染左...又曲左...

又令我諗起一個笑話...

老婆: 不如唔好關燈訓囉...

老公: 可以...不過你可唔可以應承我一件事???

老婆: 乜事呀???

老公: 唔好落妝...

特攝之家重開了!!!

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-12-2008 09:22 發表 哈...講真... 周慧敏都唔係話好靚... 但係如果倪震只係求快感... 我估佢會繼續同張茆藕斷絲連... 張茆真係唔靚... 睇佢d素顏look... 眼大係因為戴左大眼con... 面尖係用左化妝品... 仲有頭髮...又染 ...

素顏既張茆確說不上靚...佢既熱情令未婚既倪生沒有抗拒, 真係你情我願, 任何女性對男友有如此飛來蜢一定妒火高燒 ~ 然而vivian卻照嫁如儀 ... 唔會有了小朋友卦 ~

想來想去只有這個原因才可以明白vivian不嫁不行

佳在你遇到我 不愛計較的我 算你壞人有好命

引用:
原帖由 inabottle 於 22-12-2008 13:47 發表   素顏既張茆確說不上靚...佢既熱情令未婚既倪生沒有抗拒, 真係你情我願, 任何女性對男友有如此飛來蜢一定妒火高燒 ~ 然而vivian卻照嫁如儀 ... 唔會有了小朋友卦 ~   想來想去只有這個原因才 ...
要鬥贏條0靚妹掛!

發新話題