40 12
發新話題

青春雜誌

青春雜誌

玉郎集團其下的 創刊號 (青春) 電視廣告

引用:
原帖由 hongkongman 於 10-3-2009 02:39 發表 玉郎集團其下的 創刊號 (青春) 電視廣告http://i688.photobucket.com/albums/vv243/hongkongman1/th_--3.jpg

記得o尼本 ' 青春 ' 好似係走 ' 姊妹 ' 路線....!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 10-3-2009 07:38 發表 記得o尼本 ' 青春 ' 好似係走 ' 姊妹 ' 路線....!
yes,但同類書,同書唔同命.姊妹還存在,青春真已逝.玉郎只可做回老本行.

引用:
原帖由 hongkongman 於 11-3-2009 18:45 發表 yes,但同類書,同書唔同命.姊妹還存在,青春真已逝.玉郎只可做回老本行.

' 姊妹 ' 已在 H K 根深柢固~!其他同類雜誌好難 ' 鍊 ' 低佢 gala!

以前同D同學都係鐘意睇青春多D,覺得' 姊妹 '好似冇咁好睇

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 celia 於 14-3-2009 08:20 發表 以前同D同學都係鐘意睇青春多D,覺得' 姊妹 '好似冇咁好睇

但' 姊妹 '有乜乜夫人喎~!齯k仔好鍾意睇o架!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-3-2009 10:36 發表 但' 姊妹 '有乜乜夫人喎~!齯k仔好鍾意睇o架!

係咩?? 乜唔係男仔鐘意睇既咩

引用:
原帖由 celia 於 14-3-2009 10:51 發表   係咩?? 乜唔係男仔鐘意睇既咩  

s計過~...女仔多!

男仔好容易M資料隈!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-3-2009 10:53 發表 s計過~...女仔多! 男仔好容易M資料隈!

乜有做過統計架....

其實青春好似都有呢類話題

男仔好容易M資料??例如呢? 兄弟呀?

引用:
原帖由 celia 於 14-3-2009 11:36 發表   乜有做過統計架....   其實青春好似都有呢類話題   男仔好容易M資料??例如呢? 兄弟呀?

自己統計隈睇'姊妹'入面多數都係女性問問題o架~!! (又可能係男性扮)

青春有~!不過'姊妹'係先河!

兄弟?!有呢本書o既o羊??!妳有睇開姜禤?!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-3-2009 12:37 發表 自己統計隈睇'姊妹'入面多數都係女性問問題o架~!! (又可能係男性扮) 青春有~!不過'姊妹'係先河! 兄弟?!有呢本書o既o羊??!妳有睇開姜禤?!!  

我都唔知有冇兄弟呢本書 但好似有本書叫超人兄弟

引用:
原帖由 celia 於 15-3-2009 09:10 發表 我都唔知有冇兄弟呢本書 但好似有本書叫超人兄弟

咁妳又U得出個名o既~衰鬼?!

超人兄弟呢本書堶接L乜乜夫人o架!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-3-2009 09:59 發表 咁妳又U得出個名o既~衰鬼?! 超人兄弟呢本書堶接L乜乜夫人o架!

因為'姊妹'所以諗起都要有"兄弟"

引用:
原帖由 celia 於 15-3-2009 10:39 發表 因為'姊妹'所以諗起都要有"兄弟"

咁妳不如自己出本 ' 兄姊弟妹 ' o勒!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 15-3-2009 11:59 發表 咁妳不如自己出本 ' 兄姊弟妹 ' o勒!

咁您做超人先生幫讀者解答D超人問題o勒!

引用:
原帖由 celia 於 16-3-2009 08:42 發表 咁您做超人先生幫讀者解答D超人問題o勒!

我自己都要問o咼~....典算o尼??!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 16-3-2009 23:54 發表 我自己都要問o咼~....典算o尼??!

o下超人都有問題? 您梗係又黎同我地趕笑頂o勒!

引用:
原帖由 celia 於 17-3-2009 10:19 發表   o下超人都有問題? 您梗係又黎同我地趕笑頂o勒!

當然有~!人有o既超人都有o架o麻! 傻頭!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 17-3-2009 18:24 發表 當然有~!人有o既超人都有o架o麻! 傻頭!

咁超人siu dee dee您有咩問題?呢度D cake友應該可以幫到您古喎

引用:
原帖由 celia 於 18-3-2009 10:25 發表   咁超人siu dee dee您有咩問題?呢度D cake友應該可以幫到您古喎

'姊妹' & ' 青春 ' D 乜乜夫人緊係答成人問題o架o啦~...!siu dee dee又點o岩問o尼!

除非妳講o個個超人siu dee dee係另有意思o拉.......! o吾...妳壞o拉妳...!

40 12
發新話題