71 1234
發新話題

2008年5月21日Oldcake.net上唔倒

2008年5月21日Oldcake.net上唔倒

發生咩事  ?

toby兄做鬫n多細微改動.

paypal icon 係主版面同回覆版面會唔見, 但各分區版面又出現番.

引用:
原帖由 wwl36 於 22-5-2008 14:09 發表 發生咩事  ?

係呀我都好想問呀發生咩事 ?

以為就咁.......

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

引用:
原帖由 adamying 於 22-5-2008 14:17 發表 toby兄做鬫n多細微改動.
真係又辛苦晒「Toby~兄」!

很高興又見翻大家.

尋日係時間停止左姐....

多謝mythz創造左咁靚咁精美既簽名

終於可以上番... 好開心 !!

好開心 !! 終於可以上到了.....

能見番大家真好

引用:
原帖由 East 於 22-5-2008 18:18 發表 好開心 !! 終於可以上到了.....   能見番大家真好

x2

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

係咪流量爆左...???(唔通因為......................................)
定係TOBY大冇交租

我都好驚oldcake無左...

所以我地都係捐下錢比toby...

我講左咁耐...

都未捐添...

其實我真係唔係幾識用paypal架...

特攝之家重開了!!!
歡迎各位參觀: 特攝之家

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 22-5-2008 19:14 發表 我都好驚oldcake無左... 所以我地都係捐下錢比toby... 我講左咁耐... 都未捐添...   其實我真係唔係幾識用paypal架...

me 2, 我都好驚oldcake無左   ~ because the previous version of oldcake.net (ie. the website which had a lot of our childhood Japanese anime OP & ED clips) was shut down back in 2006 due to copyright issue (I think), there was a message on that website saying something like: "This website will re-open in 2016!!! " (it was so sad!!) ~ and I was worried that the same thing might happen to oldcake.net!  

Luckily it's back to normal now

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

以為要同大家分開添,好彩oldcake無事

係我對唔住大家, Sorry 呀,令大家恐慌...
因 oldcake.net 在5月21日流量超出限額,所以被暫停;
經我跟寄存公司聯絡後,在 22日, 3點已會恢復運作了~~

我會多加留意用量問題...不讓她再次發生...

引用:
原帖由 toby 於 22-5-2008 21:05 發表 係我對唔住大家, Sorry 呀,今大家恐慌...   因 oldcake.net 在5月21日流量超出限額,所以被暫停;經我跟寄存公司聯絡後,在 22日, 3點已會恢復運作了~~我會多加留意用量問題...不讓她再次發生...

唔好咁講,

有你先有老餅

最難墮的胎, 就是你我各懷鬼胎.

引用:
原帖由 toby 於 22-5-2008 21:05 發表 係我對唔住大家, Sorry 呀,今大家恐慌...   因 oldcake.net 在5月21日流量超出限額,所以被暫停;經我跟寄存公司聯絡後,在 22日, 3點已會恢復運作了~~我會多加留意用量問題...不讓她再次發生...

TOBY 咩你咁客氣呀 ? 冇你冇 oldcake 啦 ! 少少故障....大家唔會介意嘅 .

引用:
原帖由 高立 於 22-5-2008 21:11 發表 TOBY 咩你咁客氣呀 ? 冇你冇 oldcake 啦 ! 少少故障....大家唔會介意嘅 .
唔介意;但果日有d失落.............

引用:

唔好咁客氣,真係要多謝你的努力...

不過已經習慣左日日都要上嚟,所以琴日真係好唔慣 

引用:

Hi Toby, no need for you to say sorry  !  We should say Thank You 至o岩!

I totally agree with 任因玖 & 高立 : 有你先有老餅少少故障....大家唔會介意!

好開心又再可以翻來Lee 個"老人樂園"   同大家聚一聚!

71 1234
發新話題