發新話題

跟各old cake 老友初次飯局後感

跟各old cake 老友初次飯局後感

今日終於可以同各位同好brother 共韃漣.....,感覺實在太好! 完全沒有一點兒陌生感 (因大家志趣相投的關係) 感謝各位old cake brother ( ar_woo,奇俠,kitsir,ww136,阿誠 )的邀請!!希望以後我們可以多相約跟各位分享樂事!(飯局或者在old cake site)

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-10-2007 00:43 發表 今日終於可以同各位同好brother 共韃漣.....,感覺實在太好! 完全沒有一點兒陌生感 (因大家志趣相投的關係) 感謝各位old cake brother ( ar_woo,奇俠,kitsir,ww136,阿誠 )的邀請!!希望以後我們可以多相約 ...
感謝超人兄弟 賞面同比我地咁多正書睇 得閑可否post下D300號筆咀的樣子, 好耐冇見過了

引用:
得閑可否post下D300號筆咀的樣子, 好耐冇見過了
no problem ar_woo brother!i will show you next time dinner

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-10-2007 01:15 發表 no problem ar_woo brother!i will show you next time dinner
thank you!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-10-2007 01:15 發表 no problem ar_woo brother!i will show you next time dinner
先謝謝各把打邀請小弟飯局 請教超人兄本機械人書係邊到可以訂倒

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-10-2007 00:43 發表 今日終於可以同各位同好brother 共韃漣.....,感覺實在太好! 完全沒有一點兒陌生感 (因大家志趣相投的關係) 感謝各位old cake brother ( ar_woo,奇俠,kitsir,ww136,阿誠 )的邀請!!希望以後我們可以多相約 ...
超人兄的藏書很豐富,你非常有心,書咁重都帶黎同大家分享~同你地聚會係難得的一大快事~o傾傾下都已經成10:00pm,更估唔到wwl36兄同我住附近,ar_woo我都話真係有「磁場學說」

引用:
原帖由 wwl36 於 14-10-2007 01:43 發表 先謝謝各把打邀請小弟飯局 請教超人兄本機械人書係邊到可以訂倒
wwl36兄問左我個問題

引用:
thank you!
U weclome!!

引用:
超人兄的藏書很豐富,你非常有心,書咁重都帶黎同大家分享~同你地聚會係難得的一大快事.........
me too........!!我都是便心 難得大家喜歡冇所謂啦.....一點重換到大家開心.....值得!! 最緊要有 Heart! 好似我每張名片堶掖ㄕ麻I' 火 ' 就是代表 ' Heart ' !!

引用:
請教超人兄本機械人書係邊到可以訂倒
我 PM 你!!

引用:
wwl36兄問左我個問題
ok!阿誠PM U2!!

巳 PM 給 阿誠兄 和 wwi36兄了! see.......

引用:
巳 PM 給 阿誠兄 和 wwi36兄了! see.......
wrong type !巳 PM 給 阿誠兄 和 wwl36兄了! see.......

引用:
你地琴晚結果有無人飲醉呀 ? (講笑 ) Refer to: http://www.oldcake.net/viewthread.php?tid=6588&extra=&page=8

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
你地琴晚結果有無人飲醉呀 ? (講笑 )
有呀!個個都醉哂... 不過係陶醉於old cake 話題中 !!!誠意邀請shiawase 加入我們的飯局兵團行列.......入伍吧( 熱血樣( >_< ) )

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-10-2007 20:27 發表 有呀!個個都醉哂... 不過係陶醉於old cake 話題中 !!!誠意邀請shiawase 加入我們的飯局兵團行列.......入伍吧( 熱血樣( >_< ) )
原來是陶醉於old cake 話題中, ha ha! 謝謝你的誠意邀請,超人兄弟 雖然我不能親身參與飯局,但如果你地飯局講old cake 話題時覺得多麼'幸福' , then Shiawase was actually spiritually there too with you all , 因為 shiawase = 幸福 (日文)

謝謝mythz兄設計這個咁靚的新簽名檔給我, thank you!

引用:
then Shiawase was actually spiritually there too with you all
好!重玄過我.....果然係 ' 叻 ' 跳出自己進入我們吧shiawase !!!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-10-2007 22:40 發表 好!重玄過我.....果然係 ' 叻 ' 跳出自己進入我們吧shiawase !!!
o甘要跳遠先至得啦(因為我不在香港,九龍or 新界 )

引用:
原帖由 Shiawase 於 14-10-2007 22:52 發表 o甘要跳遠先至得啦(因為我不在香港,九龍or 新界 )
天使 ?

引用:
o甘要跳遠先至得啦(因為我不在香港,九龍or 新界 )
因為 shiawase 係無處不在 !!

發新話題