發新話題

老餅懷緬記(尋找老餅失蹤人口...各位餅友...你地去左邊呀???)

引用:
原帖由 celia 於 5-2-2010 09:53 發表   o恩.....唔識啊.... .佢點笑架......可能....如有雷同...實囑...
妳即係佢...佢即係妳...d + 玩緊催眠...睇住我對眼...比o西o的錢我...o吾好四圍望!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 celia 於 5-2-2010 10:37 發表   Wacacacaa~~~您催眠緊??點解我淨係識得o係度笑 Wacacacacacaaaa

無奶油格...明明係催眠緊妳叫妳比o西o的錢我 ga wor~ ...妳重o向度狂笑 tim...係咪跳o左制o牙妳 ...睇過~??!

算 la~...笑住比錢一樣 ga jac~....笑~...~...笑住比o西o的錢我 比錢~...笑住比o西o的錢我 ...比錢...o吾好笑到反眼...正經 d~...比o西o的錢我!

引用:
原帖由 celia 於 6-2-2010 09:34 發表   o艾o也....您向我催眠...您真係唔好采o勒....得紅衫魚咋....要唔要丫?
妳o吾好諗住催眠番我 ....我o吾要真魚...我要一張張o個 d 紅衫魚,即係香港紙弊一百元!

引用:
原帖由 celia 於 7-2-2010 04:59 發表   哦................ 咁冇la  快D去訓覺會有 
咦~...妳做乜o甘早起身??晨運麼?!

引用:
原帖由 celia 於 8-2-2010 09:34 發表 有野做   超人有去晨運? 見您經常都好早個bor
o甘早就o甘忙o拿~?! 忙 d 乜o牙?又執行李去旅..旅...旅..旅..旅.旅..旅旅....旅行?? o吾好去o甘耐 wor~一日半日好o拉!

我就老人家...匭吾得耐o架!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 8-2-2010 15:59 發表 你地睇 d 個帖已經無乜人上了......  思念已經不再了....感情真是會比時間沖淡. 昨天的已成歷史陳跡了.....我是誰...你是誰....已經無關係了....我地只是歷史中的一粒微塵
起碼有四眼肥兄你,我 & CC o丫~!

引用:
原帖由 celia 於 9-2-2010 09:05 發表 係呀我日日都o係度遊晒魂咁去旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅旅行架   乜您咁快就唔訓得啦咩 您do未到七老八十
鴰...妳已經練成元神離體o甘 C 利~?! 係癲個傳受神遊物外大法比妳??四眼肥俠??

引用:
原帖由 celia 於 9-2-2010 09:08 發表 睇下小樽同Actionkamen反應幾快   四哥唔好喊la...就黎水浸la   
佢o地原來有入o黎..不過係 ' 齋 ' 睇!

引用:
原帖由 inabottle 於 10-2-2010 01:21 發表     呢期多"齋"睇 ~ 保持個帖既高企"餅"氣靠你]喇遲d全力歸隊

"餅"氣~喝喝喝喝喝喝喝喝......

引用:
原帖由 celia 於 10-2-2010 08:56 發表   元神離體又唔識 至多都係精神分散姐...   四哥既奇技好似係upphone喎 我諗都好難學到佢咁精湛
唔~.....有道理! 除o左upphone奇技,相信重有好多不為人知o既絕技! 例如......(四兄...你自己填o拉! )

引用:
原帖由 celia 於 10-2-2010 10:02 發表 呢D邊有得睇醫生架?! 仲有呀超人梗係成日遊魂遊左去雪山食雪山雪糕啦所以先諗住白白"靜"既姐     所以其實您係比任何人都高架 

鴰....唔記得??...唔係...鴰...遊魂?? 如果我識o甘咪可以同妳一齊遊 lor~! 好啊 ...我o地可以一齊去雪山食雪山雪糕...o華~好開心呀~ 雲呢拿加朱古力碎o吾該!

引用:

原帖由 celia 於 10-2-2010 10:02 發表 所以其實四哥您係比任何人都高架...

係呀~...佢真係好高o架!佢...鼻樑高(夠英)、I,E,A,Q高(夠醒)、額高(夠貴氣)、心高(有志氣)、....Ayiya~...唔夠鞋油 tim...去買番 d 先!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 11-2-2010 06:23 發表    食雪糕你真係夢緊遊....排隊都末到我地 d 小人物.   超兄唔洗咁明擦暗扁... 鼻樑高(夠英)、I,E,A,Q高(夠醒)、額高(夠貴氣)、心高(有志氣)、....咁同佢有分別    
我讚緊o個個係你o番 ...做乜M隻狗狗o黎~??你又o吾係狗! 做乜你 ' 謙 ' 到M隻狗o黎做比喻自己 jac`??做人o甘 ' 謙 ' 反顯得自大o牙!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 11-2-2010 09:04 發表   謙~~~~ ...E+ 做狗隨時好過人. 如果你去 d 狗狗 論壇睇鴽A明我講乜.
係o牙~...佢o地好o鍚 d 狗o架,你想做狗嗎?做馬你會o吾會叻 d !

引用:
原帖由 celia 於 11-2-2010 09:54 發表   比您笑C   去雪山食雪山雪糕,諗落環境應該幾唔錯,白雪雪 不過實行凍鬼死 食到"雪雪"聲,食完自己變左雪條     
變o左雪條....o甘我o地咪係雪山老餅孖條~??!

引用:

原帖由 celia 於 11-2-2010 09:54 發表 講起雪山雪糕,唔知而家仲有冇?

應該褶埋o左好耐 lor~! 以前青山道有間茶餐廳重有個宣傳牌...而家都無o左 lu~!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-2-2010 04:42 發表   話自己係狗都搵隻靚仔d ..... 做狗都要正 d...
唔明點解成日話自己係狗咋??!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 15-2-2010 08:56 發表  乜你唔知有種心理病是角色代入....成日以為自己係某d野....以為自己係狗都好. 有 d 人以為自己係條燈柱成日企係到   你有無見過 d 靚女點樣同的狗仔玩... 借癲立福...
o甘我代入o左又肥又矮又醜o既角色 lor~ ...其實我係名乎其實o既 ' 靚仔 ' o黎!

引用:
原帖由 Athena 於 15-2-2010 10:32 發表   應該係代入鱄"靚(讀上聲,俗寫"0靚")仔"角色至係真。
點呀 ' o靚 ' 妹~?!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 17-2-2010 02:52 發表   點解你代入了我....唔通你 ....我唔 ARM 你.... WOR..
你代入我咋o下化~?! 算o拉~算o拉~...o黎個角色大兜亂...炒埋一碟o拉!

引用:
原帖由 foureyesfatboy 於 19-2-2010 03:03 發表 咁恭喜大家都發財
係恭喜老餅網o既餅友大家都發財~!

引用:
原帖由 actionkamen 於 19-2-2010 22:32 發表 明天初七人日,先講個Happy Birthday
o合~...大家又牛一o拉!

發新話題