發新話題

丫叉

丫叉

有冇 oldcake 細個玩過這玩意...諗番起真係好危險o架!

細個時記得買o左個日本仔出o既 ' 科學丫 ' 到屋企附近射麻雀( 但一隻都射o吾到...失敗...hee..係好彩先真.. )

比Я個 CID 見到...佢o地即時試射o左幾o野話危險...跟住訓示o左我幾句就收o左....( 可能...佢o地自己咱h玩 )

p s ...' 科學丫 '係射銀色泥豆o既!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 celia 於 18-8-2008 20:50 發表   細個見到人地玩就好想玩,但父母都係話危險唔比玩,但試過借黎玩過,果時既丫憳Y用樹枝整的加條橡根就得喇好簡單    "科學丫"?? 用咩整架???   銀色泥豆??用泥造??銀色泥? ...

"科學丫'' 係用膠做o既!

銀色泥豆係跟丫憭@齊...好似而家o的氣愴膠彈o甘,...圓形...面係銀色..整開堶惚Y啡色粉狀...

可能o的曰本仔覺得殺傷力太L...所以o的子彈做得化學o的....一打埋牆即散!!但我覺得都係好危險...如果射到隻眼就不堪設想

引用:
原帖由 celia 於 19-8-2008 00:08 發表   icic....雖然打埋牆即散,但都有危險....正如玩氣槍都有危險性...但至弊又好玩好多人鐘意玩呢

冇錯係o牙...SKPB Celia元老細路小朋友仔謙謙姐夾餅撕你o牙oldcake新版主白白淨人...!!

引用:
原帖由 celia 於 19-8-2008 02:03 發表   Cacaca~~咁長既?! 犀利~! SSHK 超人兄弟您又長左la

Aiya...妳趕清楚o的先得o架...係妳個 ' 涵頭 ' 長o左....o吾係我長o左o牙!!

引用:
原帖由 celia 於 19-8-2008 23:49 發表   示旦啦

乜示旦o牙~...清楚o的好...好多朋友仔o吾明o架..

如果我同妳講....妳長o左o拉...妳會典??!頭髮?!褲腳?!鼻哥( 木偶奇遇記 )

引用:
原帖由 celia 於 21-8-2008 00:34 發表   哈哈.....木偶奇遇記細個好鐘意,鐘意佢鼻哥長長

Why ne?!用o黎掛衫??!

引用:
原帖由 celia 於 21-8-2008 18:54 發表     聽落do真係幾危險下   金屬做既真係未見過....屋企有支木造,係萭聖節時買黎玩      

yes ar! very danger!! don't play!!

引用:
原帖由 Athena 於 22-8-2008 10:57 發表 cilia姐,你那支丫叉都好勁哦,用LV皮做裝石仔發射的墊子耶....

引用:
原帖由 安佑 於 22-8-2008 13:50 發表 可能粒子彈牌子係 Christian Dior

haa........!!!( i want die    )

引用:
原帖由 安佑 於 22-8-2008 19:20 發表 你果枝係 COLT M1911A1 定係 GLOCK 17UZICITY HUNTER 果枝係麥林, 堅野黎架要裝褲袋陰人, 用呢枝啦, 全長 168mm

丫廞opic 變o左鎗 topic ??!

引用:
原帖由 安佑 於 24-8-2008 01:42 發表 你可以出太空囊

點解要出太空囊 ??!變身??!

引用:
原帖由 安佑 於 25-8-2008 01:08 發表 未變身點擋得到子彈呀, 枝麥林好勁架, 伊集丸隼人(海怪)都頂唔住啦

!!

引用:
原帖由 金牛347 於 29-8-2011 18:18 發表 遲左成年先回tm,sorry圖太多set大d d字易睇d孟波依把:孟波養父用依把:ps:史密夫威遜有一集孟波用過黎射防彈玻璃,個集叫"千中選一"
有心唔怕遲...!

發新話題