48 123
發新話題

超級巨聲...

引用:
原帖由 inabottle 於 21-7-2009 08:54 發表   《星光大道》8點             Vs 《超級巨聲》26點   今個week又睇鵀炸囍p何...

通常都係大台 Win gala~!

o的精英參賽者多數去大台!

感謝 bro mythz 為我整這個印章
thank you so much!!

引用:
原帖由 999 於 31-7-2009 22:42 發表 劉美君也要努力,但在hk又誰更適合做呢個主持位呢?有唱歌/音樂底鴷D持人?阿旦?林海峰?蔡楓華?

都有人選o既~....例如 : 杜麗莎、雷頌德、呂姍....o甘o拉!

引用:
原帖由 999 於 2-8-2009 11:14 發表 杜麗莎、呂姍都唔錯!

當然~!典堂大師級喎!

引用:
原帖由 inabottle 於 2-8-2009 18:49 發表   今晚又來啦... 唔知繼上一集出街後既反應, 仲有無淚汪汪出現?....................... 好似都仲有

已經出現淚彈發放了~!

今晚賽果我都好滿意~!

引用:
原帖由 inabottle 於 2-8-2009 23:52 發表   超人兄弟剛看過atv星光大道嘛?   tvb都係好多淚汪汪喔...... 在現場會較易感染那份氣氛而一起動容嗎? 卻好抱歉只可以在電視機前既觀眾小樽未有感受到, 甚至有需要移開視線......決定下星期都係不 ...

小樽, 我是看 TVB 超級巨聲o尼~!

超級巨星o尼個小妹妹評判對佢評價好高~!

On my own!

超級巨星 89 號 何晶晶我都好鍾意~...佢o昌得幾好!

I'm not a star

其實 27號 周志康 我都覺得唱得幾好!

引用:
原帖由 999 於 3-8-2009 21:30 發表 好多謝超兄提報料.16歲有此表現真是難得,999在16歲甚至到今唱歌都只似是鷓鴣一隻! 有觀眾緣的她如果有人指點應更有進步!

bro 999~u're welcome!

佢應該重有好多進步空間!加上靚子甜...又有錢(我估)...前途無限!

引用:
原帖由 999 於 3-8-2009 22:23 發表 同感!佢唱得幾好,好努力咁表現情緒, 何晶晶pass我沒意見我一向好佩服站在台上的表演者,我指有充足準備的表演者.   但由14分加到17分理由只是因有同判評有一樣的遭遇?!這個理由公平合理嗎?同情分成3分wor! ...

haa...有 3 分同情分....好勁!

係o牙~...同意 999 兄所言!佢o地竟然感懷身世而漏髐騊語....! 點做評判o架??!

我諗何晶晶佢都o吾知衰乜........點改進!?可笑~可笑~!

無份量o既評判可能都要人去指導!

引用:
原帖由 inabottle 於 3-8-2009 22:44 發表 tvb一次過錄影, 但分開兩個星期播出, 有些參加者在上個星期己比試過, 隔鱄茯P期尋晚先完場一齊雙雙/三人行出來由評審宣報二/三人中誰留低...  

o吾~幾奇怪o下~!

引用:
原帖由 inabottle 於 5-8-2009 19:45 發表   ......伍評審不知避嫌~ 雖然何晶晶下一集就被淘汰出局......

o下~...小樽o甘快就知何晶晶...被淘汰出局......??!TVB預告鑉拉??!無睇 tim~....

引用:
原帖由 inabottle 於 5-8-2009 20:12 發表   陳鴻碩既過去參賽短片在網上陸續有得睇...2008全球華人新秀雪梨區決賽等等......        

o尼位仁兄真係幾得o架.....!

記得評判讚佢人琴合一~!

引用:
原帖由 inabottle 於 5-8-2009 19:26 發表     你]不謀而合咁痧d意她倆~

靚女儦嚇...更留意啦...hee...!

引用:
原帖由 inabottle 於 6-8-2009 20:00 發表   都係講伍評審果篇報導有提及既料......>>>   除鬫騥飛痐坏~,89號何晶晶都係「伯樂」學生,佢讀麉Y「跨學系學生音樂製作計劃」,當晚出局邊緣,神奇地有3分救命,總算大步檻過, ...

Ayiya~....點解會輸o架~....失望呀!!

引用:
原帖由 inabottle 於 7-8-2009 08:39 發表   咁下一集既巨聲你唔睇唔得啦 ... 佢有參加華星辦最後一屆既新秀(...忘了是否擇冠!?)不久, 華星就執髐炊...

何晶晶係金咪獎....即華星辦最後一屆既新秀冠軍~!

Ayiyaya~....我睇好o既 27號周志康( 超級巨聲 )淘汰o左o拉~.....!

認同呂方所講佢運用假聲太緊....太賣弄!

Wooow~......65號 陳彥廷唱得非常的好非常的超水準!

16歲咋~.....好厲害...前途無可限量~!

評判竟覺得陳彥廷比原唱者張學友強得多~....? 各位點睇?!

林景程+陳彥廷 - 090809 超級巨聲 - 你是我的眼+講你知

Jacky Cheung 張學友 - 講你知

引用:
原帖由 999 於 12-8-2009 22:10 發表 比賽結果及評判予參賽者的評語999沒意見, 除了那句"唱得其實比張學友強多了!” 在想:現在的張學友來參唱最多也只能得17分而已! 這句話會否陷參賽者於不義? 999限於慧根,也不會歌唱,對於那些很有風格及了不得的 ...

如果說 "唱得其實比張學友強多了!” 那就學友連 17分也沒有o尼~!

48 123
發新話題