發新話題

Iron Man II (5/2010 上映)

第一集舊年睇左,期望第二集更好,女主角都過得去

引用:
原帖由 East 於 17-11-2009 11:47 發表   超能兄D要求都好高下!!
有陣時又唔可以要求咁高,各花有各眼,或者係其他觀眾眼中,覺得唔錯

第一集都幾好睇,希望第二集一樣好睇

我同爸爸都睇左Iron Man,雖然劇情一般,但係ron Man能力就提升左,因為佢之前胸口的方舟反應爐,會令東尼·史達(Tony Stark)所使用的鈀金屬,混入血液中造成重金屬中毒,正漸漸侵入自己身體,隨時冇命,不過當東尼得知父親隱藏的秘密,留給佢鴾@些暗示,自行製造一具新三角形微型反應器,所以Iron Man係最後同敵人「喪鞭」點打都冇咁嚴重受創,因為大家有睇過Iron Man 1 的話,都知Iron Man一受到損傷,系統就會話比Tony知損害幾多%,Iron Man同施坦(Obadiah Stane)最後決戰時,都比施坦打到頭盔都甩埋

引用:
原帖由 adamying 於 10-5-2010 09:18 發表 昨晚看完, 雖然故事去得快了少少, 但都好睇, 請教各餅兄, 最後出現的銀色鎚仔, 其實會係新戰友定係新敵人, 估唔估到係邊個?
哎呀,我無睇到這幕,因為字幕都有話:"字幕過後,就有一段畫面,會有可能拍續集咁儱N思" 不過我同爸爸等左一陣都唔見有,而且戲院職員又要清潔,所以冇睇到 

引用:
原帖由 綠寶210 於 10-5-2010 20:42 發表   係雷神 THOR 隻搥仔.     劇中亦有一幕出現了美國隊長隻未完成盾牌.  

原來咁精彩,冇睇到真係好可惜,希望可以睇到 Iron Man 3 !

引用:
原帖由 綠寶210 於 8-5-2010 02:09 發表 睇左, 都係OK 啦.   新女角最省鏡.  
、「黑寡婦」確實好正,身手又好,又識電腦,Iron Man要靠佢先至可以將喪鞭打倒

引用:
原帖由 聰洛多薩比 於 8-5-2010 19:07 發表 尋日向深圳睇戲就睇左呢齣鐵甲奇俠2... 講真... 我最鍾意既就係... 個奸角向戲入面做左個一隊機械士兵... 又識分海陸空...同海軍陸戰型...   最後奸角都係要著埋件完成品出黎打... 如果奸角件甲有多d武器 ...
冇錯果班機械士兵識分四隊,不過命中率好低,射極都射唔中果班觀眾,同 Iron Man和拍擋馬克二號(Mark II)三兩下手腳就將佢地擊倒,奸角"喪鞭"我以為好勁,可以打好耐,點知都得條電鞭,雖然一道令Iron Man和Mark II處於下風,不過佢兩個用合體技"衝擊光束"?將"喪鞭"打倒,有D馬虎 不過都好好睇,值得再睇!

引用:
原帖由 超人兄弟 於 11-5-2010 01:24 發表 睇多次咪得 lor~...再唔係等 DVD 就會睇到呢幕!
唔該晒超人大哥,唔止等 DVD ,仲有其他方法

唔該晒!綠寶兄  

引用:
原帖由 East 於 12-5-2010 23:20 發表   唔洗驚~~~ 商業定理: 只要有錢搵, 一定有得睇!!
冇錯,邊個會同錢作對

發新話題