標題: 有嘸辦法搵到星仔走天涯昵部卡通? [打印本頁]

作者: 80年    時間: 1-6-2008 01:23     標題: 有嘸辦法搵到星仔走天涯昵部卡通?

好想再睇一次,同埋收藏起來,太經典
作者: 拾實什習窄炸集    時間: 1-6-2008 06:11

引用:
原帖由 80年 於 1-6-2008 01:23 發表 好想再睇一次,同埋收藏起來,太經典
me too
作者: assemby    時間: 5-6-2008 23:14     標題: 去信和

看有冇機會買到!
作者: kkeeleung    時間: 5-6-2008 23:44

引用:
原帖由 assemby 於 5-6-2008 23:14 發表 看有冇機會買到!
I don't think so. i had no seen b4.
作者: actionkamen    時間: 13-6-2008 21:46

引用:
原帖由 kkeeleung 於 5-6-2008 23:44 發表 I don't think so. i had no seen b4.

我上年響大陸東莞買到全套DVD, 大陸名叫咪咪流浪記! 不過我到依家都仲未睇

作者: 阿誠    時間: 13-6-2008 23:25

港版有出過星仔走天涯劇場版

作者: Kal-El    時間: 4-1-2009 11:21

以前曾是老番的年代, 我就入左一套完整cd, 如果要依家揾, 去大陸走一轉應該揾到...

作者: 火馬    時間: 4-1-2009 18:01

引用:
原帖由 80年 於 1-6-2008 01:23 發表 好想再睇一次,同埋收藏起來,太經典
搞到我諗起農夫果首富甲天下...
作者: 聰洛多薩比    時間: 5-1-2009 15:32

早排佢既主題曲先比人搵返出黎做廣告咋...

仲有...個個組合農夫仲用左其中一句做佢地既歌既詞...

意思係有...

但係真係不倫不類...

唉...

作者: cmlwts    時間: 6-1-2009 12:49

國語版可上網看.

http://v.youku.com/v_playlist/f1012894o1p0.html

作者: 虎榮    時間: 1-2-2009 02:38     標題: 星仔走天涯DVD

星仔走天涯廣東話版, 好似淨系出過電影版 ,

如果要買返套TV DVD收藏又唔介意國語版同繁體中文字幕的話, 其實起信和地庫一定有得買, 我舊年先買左套正版返歸珍藏! 個版好似系台灣版黎, 一樣系叫咪咪流浪記, 祖國見到d版本唔知系唔系抄人地! 個間鋪頭要下午先開, 由於鋪面細, 所以唔系成日show貨出黎, 要問佢有冇貨先得, 如果賣左就可以落訂, 1-2星期通常就有貨, 間鋪我幫襯左好多獲, 都好reliable! 間鋪個名唔記得左, 但系佢呢輪成日播光太郎(RX)同小甜甜套DVD(日本版, /英文幕), 有心一定揾得到

作者: acg_kusooo    時間: 20-2-2009 17:10

在台灣得易找到,各大小唱片影碟鋪頭有售,只售幾百元台幣!還有更多驚喜動畫找得到!

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://www.oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0