標題: 獅子座(艾奧里亞)對人馬座(艾奧羅斯) [打印本頁]

作者: yuchai3000    時間: 28-6-2007 21:41     標題: 獅子座(艾奧里亞)對人馬座(艾奧羅斯)

聽不懂說什麼,有brother可以講講它們的故事?
part1 part2
作者: 細拉    時間: 29-6-2007 18:05

好早期0既東西,星矢俾一大班嘍囉追殺,危急中著上人馬座聖衣,一下子小宇宙勁爆,打抵晒班嘍囉。點知獅子座艾奧里亞親自出馬,著上人馬座聖衣的星矢唯有硬住頭皮應戰,竟然避開/接住獅子座艾奧里亞0既必殺技"光速閃電拳"! 後來艾奧里亞重知道沙織小姐0既身份。

呢段戲,係星矢首次著上人馬座聖衣,以後其他青銅聖鬥士先至陸續著上其他黃金戰衣。同時,其他黃金聖鬥士開始陸續出場﹝?白羊座穆先生好似早過艾奧里亞出場?﹞。

重有後話,艾奧里亞知道真相之後,返回聖域,正想向教皇問罪,處女座沙加出面阻止,兩個黃金聖鬥士正面衝突,嘩!開始愈來愈好睇!

作者: vincent_heihei    時間: 6-7-2007 13:33

引用:
原帖由 細拉 於 29-6-2007 18:05 發表 好早期0既東西,星矢俾一大班嘍囉追殺,危急中著上人馬座聖衣,一下子小宇宙勁爆,打抵晒班嘍囉。點知獅子座艾奧里亞親自出馬,著上人馬座聖衣的星矢唯有硬住頭皮應戰,竟然避開/接住獅子座艾奧里亞0既必殺技"光 ...

I found out that they're not speaking japanese,,,....seems like european language, any one know??

作者: 範馬刃牙    時間: 9-1-2008 03:30

引用:
原帖由 細拉 於 29-6-2007 18:05 發表 好早期0既東西,星矢俾一大班嘍囉追殺,危急中著上人馬座聖衣,一下子小宇宙勁爆,打抵晒班嘍囉。點知獅子座艾奧里亞親自出馬,著上人馬座聖衣的星矢唯有硬住頭皮應戰,竟然避開/接住獅子座艾奧里亞0既必殺技"光 ...

穆先生係早出場過艾奧里亞的,果時紫龍去整聖衣時見過了,不過要去到十二宮先知原來穆先生係白羊座聖鬥士,去到冥王篇穆先生先第一次真正出手.........

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://www.oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0