標題: Star Wars: The Old Republic [打印本頁]

作者: 超人兄弟    時間: 12-5-2012 14:04     標題: Star Wars: The Old Republic

Star Wars The Old Republic Short Movie No cuts [HD 1080P]

作者: LouisLee    時間: 12-5-2012 15:18

引用:
原帖由 超人兄弟 於 12-5-2012 14:04 發表 Star Wars: The Old Republic - Cinematic Trailers In Chronological Order          

畫工好精細, 但係 D 人行路腳步浮浮, 埋身搏擊欠力感, 尚待改進。

話時話, 時代設定係距離星戰 3500 年前嘅世界, 點解用嘅都係同款式嘅戰艦戰機, 共和軍同帝國嘅科技幾千年嚟完全冇進步過???

作者: 超人兄弟    時間: 13-5-2012 12:44

引用:
原帖由 LouisLee 於 12-5-2012 15:18 發表 畫工好精細, 但係 D 人行路腳步浮浮, 埋身搏擊欠力感, 尚待改進。話時話, 時代設定係距離星戰 3500 年前嘅世界, 點解用嘅都係同款式嘅戰艦戰機, 共和軍同帝國嘅科技幾千年嚟完全冇進步 ...

始終係CG...有改進空間,不過我覺得已經好正gala~ !

性能良好吖嘛~...又或者外表無乜己改動,但內面引擎 version upgrade 咗呢~ !

作者: 虎榮    時間: 13-5-2012 16:39

之前兩隻old republic的games都非常好, 可惜呢隻無單機版故事! 條 trailer系幾吸引, 但系真系入到去玩就會有d失望!

作者: 超人兄弟    時間: 14-5-2012 12:23

引用:
原帖由 虎榮 於 13-5-2012 16:39 發表 之前兩隻old republic的games都非常好, 可惜呢隻無單機版故事! 條 trailer系幾吸引, 但系真系入到去玩就會有d失望!
唉~...隻game成五舊水,每個月又要俾$$玩,真係唔化算
作者: 虎榮    時間: 20-5-2012 15:33

引用:
原帖由 超人兄弟 於 14-5-2012 12:23 發表 唉~...隻game成五舊水,每個月又要俾$$玩,真係唔化算 !

個game o既水平其實無個trailer咁高,入到去玩一陣,就會覺得被人揾笨, 你見到依家市面上無mug人談論就知個game有幾吸引!其實前兩隻單機版真系設計得好好!點解依家d人咁賴,淨系識要fans上網玩!雲端設計俾我的第一印象唔系方便,而系控制,任廠家魚肉!

作者: East    時間: 21-5-2012 01:18

引用:
原帖由 LouisLee 於 12-5-2012 15:18 發表 畫工好精細, 但係 D 人行路腳步浮浮, 埋身搏擊欠力感, 尚待改進。話時話, 時代設定係距離星戰 3500 年前嘅世界, 點解用嘅都係同款式嘅戰艦戰機, 共和軍同帝國嘅科技幾千年嚟完全冇進步 ...

我完全同意 Louis兄的講法, CG尚有進步空間。

而 3500年前的戰艦戰機, 同事兵軍服, 人物及武器設計等,

與 3500年後的 Star Wars 差不多實在有點講不過去。

如果佢唔講明係 The Old Republic 我會以為是講未來添 !

可能故事設定在三千年前有少少誇張了。

定在幾百年前會及理D。

最奇怪是 3500年前 竟然有類似 Clonetooper or Stomtooper 的白兵就更古怪了。

作者: 超人兄弟    時間: 28-5-2015 23:26

Star Wars The Old Republic Short Movie No cuts [HD 1080P]

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://www.oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0