標題: 竜之子 50週年 [打印本頁]

作者: wwl36    時間: 27-3-2012 09:51     標題: 竜之子 50週年

OVA 作 Devander

作者: Kal-El    時間: 27-3-2012 10:26

果然, 風格係熟口熟面的
作者: 白鳥    時間: 27-3-2012 13:43

果然係百鳥歸巢
作者: wwl36    時間: 27-3-2012 16:57

幾好呀, 多露姿/茅女個位轉咗型(圖後排的人物)  請不要跳舞 .......
作者: Kal-El    時間: 27-3-2012 16:59

當惡役制造機械人時, 唔駛請都係會一路唱歌一路整, 知道哂龍之子d野...
作者: wwl36    時間: 28-3-2012 20:35

還有由今年6月開始,竜之子每一個月會推出一系列作品藍光高清碟BOX-SET

6月27日將會先推出 1977年 小雙俠 藍光高清16諜裝BOX-SET, 108話, ¥87,360

7月25日將會出 1967年 賽車小英雄 藍光高清8諜裝BOX-SET, 52話, ¥54,600

8月29日將會推出 1973年 電光再造人-卡辛 藍光高清5諜裝BOX-SET, 35話, ¥36,750

9月29日將會推出 1982年 逆転イッパツマン 藍光高清9諜裝BOX-SET, 58話, ¥61,425

10月19日將會推出 1972年 神勇飛鷹俠 藍光高清15諜裝BOX-SET, 105話, ¥81,900

11月將會推出 1983年 未來警察 藍光高清8諜裝BOX-SET, 50話, ¥54,600

12月將會推出 1969年 乞嗤大魔王 藍光高清8諜裝BOX-SET, 104話, ¥52,000

2013年1月將會推出 よろしくメカドック 藍光高清X諜裝BOX-SET, XX話, ¥XX,XXX

2013年2月將會推出 黃金戰士 藍光高清X諜裝BOX-SET, XX話, ¥XX,XXX

2013年3月將會推出 機甲創世記 藍光高清X諜裝BOX-SET, XX話, ¥XX,XXX

2013年4月將會推出 幻影時光 藍光高清X諜裝BOX-SET, XX話, ¥XX,XXX

PV

作者: Kal-El    時間: 28-3-2012 21:49

最有興趣都係幻影時光, 因為好少人會記得呢部野
作者: ULTRA2020    時間: 28-3-2012 21:53

引用:
原帖由 Kal-El 於 28-3-2012 21:49 發表 最有興趣都係幻影時光, 因為好少人會記得呢部野

我都好記得呀 ~ 鳴吓吓 ~ 鳴吓吓 ~

作者: East    時間: 29-3-2012 01:36

引用:
原帖由 Kal-El 於 28-3-2012 21:49 發表 最有興趣都係幻影時光, 因為好少人會記得呢部野

唔係喎! 我都鐘意幻影時光多過小双俠!

作者: JLCC    時間: 29-3-2012 09:30

完全係貴到無朋友
作者: 超人兄弟    時間: 29-3-2012 09:33

引用:
原帖由 JLCC 於 29-3-2012 09:30 發表 完全係貴到無朋友
番頭啅你實貴啦~...
作者: JLCC    時間: 29-3-2012 09:42

引用:
原帖由 超人兄弟 於 29-3-2012 09:33 發表 番頭啅你實貴啦~...

我係大陸如果買到就通知你

作者: Kal-El    時間: 29-3-2012 10:19

引用:
原帖由 JLCC 於 29-3-2012 09:42 發表 我係大陸如果買到就通知你

神州版幾時都係出得好快, 但呢d冷門野佢地會唔會出

作者: 超人兄弟    時間: 29-3-2012 18:31

引用:
原帖由 JLCC 於 29-3-2012 09:42 發表 我係大陸如果買到就通知你
通知我...都要幫我買先得格!
作者: 超人兄弟    時間: 29-3-2012 18:33

引用:
原帖由 Kal-El 於 29-3-2012 10:19 發表   神州版幾時都係出得好快, 但呢d冷門野佢地會唔會出
真係好難講,50/50 ,神州冷門野都好多ga~!
作者: 虎榮    時間: 29-3-2012 23:56

幻影時光!幻影時光!幻影時光!
作者: 白鳥    時間: 13-4-2012 18:04

不過, 我已有整套黃金戰士DVD版....

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://www.oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0