標題: 拉打科射(宇宙蒙超更新) [打印本頁]

作者: Machbaron    時間: 5-9-2011 17:51     標題: 拉打科射(宇宙蒙超更新)

似隻<甲由>多D的拉打科射、有D天地双龍Feel、不過故事比細路体就・・・・

作者: LouisLee    時間: 5-9-2011 23:04

引用:
原帖由 Machbaron 於 5-9-2011 17:51 發表 似隻<甲由>多D的拉打科射、有D天地双龍Feel、不過故事比細路体就・・・・

又幾有睇頭喎!!!

但係幪超造型可唔可以整好樣 D ???

作者: Ahming    時間: 6-9-2011 22:13

支cam好靚
女主角條裙好短,迷你裙啦啦隊好吸引

睇完呢集,我只想到有人想覆制之前AKB48套幾成功的校園劇,再加的科幻完素抄埋一碟.....
(所以咁多女?)

無追開日劇的朋友可能唔知我講乜,不過睇過的話會不會覺得個feel有的似

p.s.一講到如月,我只想到如月honey....

再補充少少,我說AKB48不是亂入的,早在OOO之前的W篇,AKB48有兩位成員已經有份客串演出,當時反應不錯,所以有人想再斬三両不足為奇.只是以人家今時今日的地位,是無可能請的動吧......而複製別人(或自己)成功的商業模式,正是笨大的常用手法.......

作者: Machbaron    時間: 8-9-2011 19:47

接受左・・・・

作者: Machbaron    時間: 18-9-2011 23:30     標題:

好得!以経穏5到理由5体

作者: Ahming    時間: 19-9-2011 02:58

果然比AKB48的"真假學園"(或者叫馬路加學園)去得更盡

又即管估下她們有無份:
http://www.youtube.com/watch?v=xKIUcD0ANac&feature=player_embedded

>
作者: Ahming    時間: 19-9-2011 03:21

作者: Machbaron    時間: 19-9-2011 08:31

・・・・又一堆雑扒、不過演尼套無脳拉打無所謂拉。

唱歌就5好拉・・・Be respect to the heroic V3 please.
Might the manager of those girls doesn't has idea of respection.

作者: Machbaron    時間: 20-9-2011 09:27

女性編劇、節奏却無冷場、比以前的平成蒙超明快多了。
第3集都不錯Oh

http://www.tudou.com/programs/view/7FwHhflYZh4/

作者: Machbaron    時間: 26-9-2011 15:01

我・・・智力退化?点解会覚得好体既尼?

作者: 矢作省吾    時間: 27-9-2011 14:47

引用:
原帖由 Machbaron 於 26-9-2011 15:01 發表 我・・・智力退化?点解会覚得好体既尼?
最緊要自己覺得好睇! 其實有好多人同你一樣都係個個星期集集追!
作者: Ahming    時間: 28-9-2011 03:23

"W"果陣我真是集集追,到咗"OOO"就無心機追....

作者: Machbaron    時間: 28-9-2011 07:55

引用:
原帖由 Ahming 於 28-9-2011 03:23 發表 "W"果陣我真是集集追,到咗"OOO"就無心機追....
引用:
原帖由 矢作省吾 於 27-9-2011 14:47 發表 最緊要自己覺得好睇! 其實有好多人同你一樣都係個個星期集集追!

又真系各花入各眼呢、我真正由頭<追>到尾既只有V3、
由X拉打起基本無体過・・・・ W同之後既OOO各体左1集・・・訓到不省人事
作者: Machbaron    時間: 28-9-2011 08:02

所以E条<4仔>竟然可以引到我体晒4集、自己都好驚個脳出左事

作者: 矢作省吾    時間: 28-9-2011 11:03

引用:
原帖由 Machbaron 於 28-9-2011 07:55 發表 又真系各花入各眼呢、我真正由頭<追>到尾既只有V3、由X拉打起基本無体過・・・・ W同之後既OOO各体左1集・・・訓到不省人事。
勃開「拉打」個造形唔講, 其實我幾鐘意演「如月弦太朗」果個靚仔, 佢比我有種好開朗同熱誠感覺, 幾適合「科射」輕鬆同娛樂性重既節奏~ !
作者: Machbaron    時間: 28-9-2011 11:40

引用:
原帖由 矢作省吾 於 28-9-2011 11:03 發表 勃開「拉打」個造形唔講, 其實我幾鐘意演「如月弦太朗」果個靚仔, 佢比我有種好開朗同熱誠感覺, 幾適合「科射」輕鬆同娛樂性重既節奏~ !

同感∼、E個造型角色可能称得上歴代拉打中最可愛既(演員本人就真系好普通)。

火箭頭個様就・・・都幾試観衆底線、個人覚得条玩具腰帯来得好成功、
Concept直接到完全5理会D大人趣味、只要過引!
作者: 聰洛多薩比    時間: 2-7-2013 23:14

單純從設定上...

同係風都系拉打...

唔怕話同風都系拉打有排斥...

之但係...佢既設計實在太誇張喇...

造成以後拉打既造型偏向誇張...

有時簡約是美...

至於世界觀亦都無乜衝突...

只係一下就去到太空...

始終好難適應...

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://www.oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0