標題: 羅志祥情陷網上情3個月 [打印本頁]

作者: inabottle    時間: 28-4-2009 14:00     標題: 羅志祥情陷網上情3個月

羅志祥情陷網上性愛3個月

fr: http://ent.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/2/3/1/241137/1.html

報導既標題誇了少少 ~ 看過內文似係女方陷網上性愛多d (if 小豬無講大話 ~~~ ) 

想唔到佢會 咁快 咁快表露身份

內文:

新浪娛樂訊 香港時間4月28日上午消息,據台灣媒體報導,羅志祥前日(26日)向媒體透露,「戒色」一年半,今年上半年曾玩網路愛情三個月,好在及時臨崖勒馬。他感慨:「身為藝人,談戀愛很不容易。」

近年來事業蒸蒸日上的羅志祥(小豬),謹記泰國白龍王曾叮囑他要「戒色」才能紅10年的話,已經持續了一年半。然而,他內心其實很想有個女伴。今年1月,羅志祥從社交網站認識了一個女孩,起先他沒公開自己的真實身份,傾談了1個多月後,他(小豬)覺得對方還不錯,才給對方自己的MSN,並通過視頻証明自己身份。他說:「一開始很刺激,因為只有我們2個人知道,不怕被人發現,也不會被狗仔隊偷拍,而且工作結束回到家,一打開電腦就有人關心,感覺很好。」

網絡世界的虛擬愛情,讓羅志祥更感空虛,且最近他發現對方似乎另有意圖,決定收手。對方以誘導的方式挑逗小豬,而且越傾越開放,例如「好想抱你……我咬定你了」。到了後來,羅志祥覺得很奇怪:「我把她當朋友,甚至考慮當做戀愛對象,但怎麼有女生會一直要求「這個」(性愛)?」另一方面他也問自己:「這樣下去,我得到什麼?」對方又突然向他提起想進入演藝圈,讓小豬感覺接近他似乎有所目的,於是決定放棄這段情緣。羅志祥遺憾說:「身為藝人,談戀愛很不容易,而且我很不容易相信人,要交朋友真的很難。」

作者: 999    時間: 28-4-2009 15:09

引用:
原帖由 inabottle 於 28-4-2009 14:00 發表 羅志祥情陷網上性愛3個月 fr: http://ent.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/2/3/1/241137/1.html   報導既標題誇了少少 ~ 看過內文似係女方陷網上性愛多d (if 小豬無講大話 ~~~ )  想唔到佢 ...

会唔会係新聞炒作?

小樽,你唔止宥+,連小豬都照殺?小心豬流感!!

另有消息道:小豬因工作忙錄,對電腦是一知半解,(他友人在TV上說的),只懂開機上網及使用msn,其他的操作可要依靠別人幫忙........

作者: inabottle    時間: 28-4-2009 16:05

引用:
原帖由 999 於 28-4-2009 15:09 發表   会唔会係新聞炒作? 小樽,你唔止宥+,連小豬都照殺?小心豬流感!! 另有消息道:小豬因工作忙錄,對電腦是一知半解,(他友人在TV上說的),只懂開機上網及使用msn,其他的操作可要依靠別人幫忙.... ...

真係娛樂頭幾條呢 ~~~ 靜待稍後佢有無新聞出黎澄清先知係咪炒作~ 真係想留多一陣, 又要走啦~

作者: 999    時間: 29-4-2009 21:53

引用:
原帖由 inabottle 於 28-4-2009 16:05 發表   真係娛樂頭幾條呢 ~~~ 靜待稍後佢有無新聞出黎澄清先知係咪炒作~ 真係想留多一陣, 又要走啦~

原來該女叫Fanny,來自HK,似設局捉黄脚雞,她把3個月來的msn都存下來,好有企圖1....仲話有小豬半裸照tim

作者: inabottle    時間: 30-4-2009 14:22

引用:
原帖由 999 於 29-4-2009 21:53 發表 原來該女叫Fanny,來自HK,似設局捉黄脚雞,她把3個月來的msn都存下來,好有企圖1....仲話有小豬半裸照tim

壹周刊圖文並荗~~~ 不過, 小豬話所登既女子相不是跟他msn果位

小豬暫時改名叫傻豬至得...佢個樣唔似咁易就被人捉痛腳

作者: 999    時間: 30-4-2009 15:06

引用:
原帖由 inabottle 於 30-4-2009 14:22 發表    壹周刊圖文並荗~~~ 不過, 小豬話所登既女子相不是跟他msn果位   小豬暫時改名叫傻豬至得...佢個樣唔似咁易就被人捉痛腳

恐怕爆料陸續有來,可能小豬先自爆打預針!

作者: inabottle    時間: 30-4-2009 15:38

引用:
原帖由 999 於 30-4-2009 15:06 發表 恐怕爆料陸續有來,可能小豬先自爆打預針!

打定預防針?! ~

如果男男先震撼 ~ 立即多了班番薯; if佢又認埋係雙性戀, 番薯激增 ~ 講笑

作者: 999    時間: 30-4-2009 15:59

引用:
原帖由 inabottle 於 30-4-2009 15:38 發表   打定預防針?! ~   如果男男先震撼 ~ 立即多了班番薯; if佢又認埋係雙性戀, 番薯激增 ~ 講笑      

小樽,你依家算唔算係爆料呀!?

作者: inabottle    時間: 8-5-2009 08:13

引用:
原帖由 999 於 30-4-2009 15:59 發表 小樽,你依家算唔算係爆料呀!?

單新聞好似無咩更辣既爆喎

小豬既人緣不錯 ~

...只係一張上半身露膊相......

其實msn既內容可以刪改...? 咁d出書刊既點改都得啦......?

歡迎光臨 經典日本特撮●動畫●卡通回憶 (http://www.oldcake.net/) Powered by Discuz! 6.0.0